reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

widze olu że już się doczekac nie możesz:-D spokojnie:-D

a ciekawe co u Pinki...

Ale ze mnie gapa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Bylam pewna, ze Wam wczoraj wkleilam smsa... Bo pisalam z nia troche...Teraz mam telefon na gorze w sypialni, wiec zaraz po niego pojde.

Generalnie- jeszcze w szpitalu, Eryk jest super, ale jej skacze cisnienie i nie wiedza co z tym zrobic chyba...
Marta wyglądam teraz jak mój obśliniony bernardyn przy obiedzie jaki pyszny z daleka widać

A ja dzisiaj szał sprzatania obiad już dawno zrobiony pościele przebrane firany tak samo wiem wiem zmieniałam w zeszły poniedziałek ale zachciało mi sie takich pachnących znowu 3pralki już wyprane pościel wietrzy sie na dworze wytrzepana po zimowym spanku i ogólnie mam extra nastrój taka piękna pogoda aż chce sie żyć.
Trzymam kciukasy za wszystkie dzisiejsze wizyty i decyzje co do porodów

aha na pokoikowy wrzuciłąm foteczki

Papcia, u mnie tez tak dzisiaj dzien wyglada. Mam juz posprzatane, na obiad rybka, wstawilam pranie, firan na szczescie nie mam- ale posciele przebrane :)
I pogoda tez piekna.
Nie spalam cala noc, a czuje sie lepiej niz po tych przespanych:szok::-D

reklama
harsh ja z leków na alergię dawałam jeszcze aerius - syrop, clemastinum i zyrtec - to dłużej tak ok 3 tyg.

patik dziękuję za życzenia w imieniu Zosi:)

marta jak się piecze piętrowy tort?

Ostatnia edycja:
Madzik tort piętrowy to z dwóch różnego wymiaru biszkoptów;)

Dmuchawiec w temacie "Bocian leci, niesie dzieci..." Gratuluję maluszka:) i zaglądaj do nas częściej!

Ja czasami słyszę też pytanie: ale czy to na pewno jedno? może to bliźniaki??? Moje ulubione! Czasami chętnie bym pogryzła i rozszarpała...

reklama
Madzik, tak samo jak każdy inny, na 2 formy tylko jedna mniejsza albo jednakowe i trzeba wykroić mniejsze placki:tak:.
Ja też mam dosyć pytań KIEDY:sorry::eek:? - odpalam że w każdej chwili:-p:tak::-D:-D.

To jeszcze nic. Moja mama ni w zab po angielsku nie mowi (nie liczac jakis drobnych wyrazen) i gdy bylam zajeta caly dzien i nie mialam czasu z nia pogadac, czy w ogole chocby wlaczyc gg...zadzwonila do mojej tesciowej i probowala po niemiecku, rosyjsku i polsku dowiedziec sie czy wszystko ze mna ok.
W koncu K. sie nad nia ulitowal i przyniosl mi telefon do sypialni... Po drodze musial powtarzac 'Marta NO hospital!'....
Paranoja.

P.S.
Tez nie wiem dlaczego nie zadzwonila na nasze telefony:sorry: Albo w sumie wiem. Bo wiedziala, ze jej nie powiemy czy jestem w domu czy w szpitalu..... Ehhh.

Do góry