reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
katiusza - do tego co wyliczysz i tak dodaj 20%:) Tak ja juz to robie w realu ale przez całą ciążę meblowałam na kartkach i w kompie w róznych rodzajach programów. W tym tygodniu panowie montuja juz armaturę w 2 łazienkach i ubikacji, po 15 sierpnia bedzie montowana kuchnia... Tylko kasa tysiącami leci...

Hey laski! Ja dzisiaj padam na twarz, od kilku dni Jasiek kiepsko śpi w nocy, dzisiaj mam już mega kryzys, więc chyba zaraz po kąpieli Jasia uderzę w kimę razem z nim ;)
No i masakra - wózek nam się rozwala, stelaż się przechyla w prawo, hamulec trzeba nacisnąć tak mocno, że ja nie daję rady i przednie kółka są wypaczone, a ja przecież nie szarżuję po wertepach :/ Właśnie wysłałam maila z zapytaniem o reklamację, bo jak będą go naprawiać miesiąc to jak ja mam chodzić na spacery :/ DOstaje się wtedy zastępczy wózek, akurat w naszym przypadku sam stelaż??

Malina-ale przecież ty kupiłaś maga pożądny wózek o ile pamietam? Szok! U nas tylko 2x złapałam gumę no ale to raczej nie wina producenta a tego co jest na wałach nad Odrą

Hej Mamusie!!
Nie bylo mnie prawie dwa miesiace... duzo sie w tym czasie dzialo i czasu na forum jakos nie wystarczalo.
Byly chrzciny, bylysmy prawie poltora miesiaca w Pl, powoli rozszarzamy diete Amelki, zabki trzy juz prawie sa, trwa tylko walka z ostatnia wartwa dziasla, zeby wyjsc na powierzchnie.... tylko do tej pory nie wiem czemu widac, czworke, trojke i dwojke, a jedynki ani widu ani slychu...
Mam nadzieje, ze u Was wszystko ok. Nie jestem w stanie Was nadrobic nawet jakbym chciala...
O ile czas pozwoli pewnie bede wpadac czesciej... chociaz we wrzesniu czekaja mnie trzy wilekie egzaminy ale musze dac rade:))
Poki co musze ozbaczyc reszte watkow, bo sporo tu nowosci:p

Ewi, głosik oddany :-)

masala, fajnie, że jesteś, kupę czasu cię nie było! Gratulacje ząbków dla Amelci

malina, nam dali zupełnie inny wózek zastępczy, gówniany z resztą i powiedzieli, że jak rozwalimy, to 200zł musimy zapłacić. Ciągle w nim koło odpadało. Możesz się domagać wymiany na nowy lub zwrotu gotówki, to pójdzie szybciej, ale teoretycznie powinni się uwinąć w max 2 tygodnie. U nas to trwało jakieś 10dni

Dziś byłam na jazdach po 3 dniach przerwy. Tak jak ostatnio szło mi słabiej, tak dziś nagle super odmiana i jeździłam bez problemu, także jest postęp :-p łuk na placu wychodził idealnie, jazda po mieście znacznie lepiej i nauczyłam się parkowania równoległego, od razu załapałam :-D Cholera, nie wiem od czego to zależy, jakiś lepszy dzień? :sorry: A zapowiadał się paskudnie, tylko czekałam, żeby się wyrwać z domu na te jazdy, bo młody dawał popalić. :baffled::laugh2:

reklama
Witam wieczornie,
kolejny deszczowy dzień za nami... Ale dziś postanowiłam,że nie dam się tej beznadziejnej pogodzie. Od kilku miesięcy Jaś mnie prosił żeby przejechać się z nim pociągiem (uwielbia bawić się zabawkowymi pociągami i oglądać te w rzeczywwistości) dlatego zrobiliśmy sobie wycieczkę, tylko ja i Jaś:-D Ania została z tatusiem w domu, a my wsiedliśmy w pociąg i ruszyliśmy w "nieznane";-):-D Tzn. dla Jasia było nieznane, a dla mnie kierunek-Katowice. Jak dotarliśmy do celu to spowrotem wracaliśmy autobusem. Jaś był wniebowzięty,a ja trochę odpoczęłam od domowych spraw,pobyłam trochę ze starszym dzieckiem i przypomniałam sobie,jak to było kiedyś -w czasach młodości,gdy tylko jeździło się pociągami i autobusami:tak::-)
Teraz Bąble śpią, a ja oglądam mrągowski Kabareton:happy: :rofl2:

Do góry