reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Ja pierdziu.. Koncia to mne pocieszyłaś :/ Z wysyłkami to na bank z 2-3tyg potrwa, załamana jestem, no bo jak mam na spacer iść, chyba to nosidełko muszę jeszcze raz sprawdzić z Jasiem, ale dotąd każda próba kończyła się płaczem, bo było mu niewygodnie :/ Zobaczę, co mi jutro odpiszą na tego maila..

No właśnie Vecia super mega wypasiona bryka miała być, a okazała się szitem za 3tys i na pewno nie będę już polecać nikomu Mutsy :/

reklama
Malinko-ja dlatego kupiłam Maxi Coxi na alegro - lekko używane. Zreszta, jak mała wyrośnie z gondoli i przesiadzie sie do wiekszego fotelika to nie wiem czy tez nie sprzedam całości i nie kupię jakiej mega spacerówki 3-kołowca

Vecia najlepsza opcja dla mnie byłaby, gdyby mi oddali kasę za ten stelaż (w co wątpię niestety), resztę bym sprzedała i kupiła dobry fotelik do auta i solidną spacerówkę-parasolkę. O jakiej spacerówce myślisz??

Mnie sie podoba ten - peg peregro
9166_3.jpg
albo

Casualplay

A solidnej spacerówki -parasolki po za maclarenem to nie znam

No i już w domku, mała spi, a ja robię słoiczki z brzoskwinek.

Ewi ja też zagłosowałam.

Malina to straszny pech. Własnie dlatego ja nie kupowałam nowego wózka. Stwierdziłam, że szkoda przepłacać.

KAtjusza, ale masz frajdę. My kupowalismy mieszkanie pod koniec ciąży, a miałam wtedy dużo pracy. Potem przeprowadzka, gdy ja byłam w szpitalu, więc za bardo nie miałam czasu na takie planowanie. Wszystko mamy kupione pod wpływem emocji. Ale mieszka nam się dobrze. Za to pokój Eli mamy nie zrobiony. Planujemy w przyszłym roku, więc tutaj może poszaleję :))

Eli wylazło cos brzydkiego na rączce. Jakies krosty, czy cos. Muszę isc do lekarza. Może to jakies uczulenie?? Tylko na co?

Ostatnia edycja:
malina (...) Możesz się domagać wymiany na nowy lub zwrotu gotówki, to pójdzie szybciej, ale teoretycznie powinni się uwinąć w max 2 tygodnie. U nas to trwało jakieś 10dni

Malina, ja tylko wyprowadzę z błędu - klient nie może wymagać od sprzedawcy, żeby reklamacja została załatwiona w konkretny sposób (np. zwrot gotówki). Zgodnie z prawem, w pierwszej kolejności towar jest naprawiany a jeśli jest to niemożliwe to wtedy proponuje się wymianę, w ostateczności zwrot gotówki. I, niestety, mają 2 tygodnie, ale na poinformowanie o swojej decyzji a nie doprowadzenie do zakończenia sprawy..
No ale wiadomo, że jak sprzedawca jest normalny to nie uprzykrza życia klientom :sorry: I oby u was sprawa została załatwiona szybko i sprawnie :-)

Koncia, egzamin to za pierwszym razem będzie zdany, co? ;-)

Ewi, też polubiłam :tak:

Spring, fajną wycieczkę sobie zrobiłaś :-) Nie ma to jak możliwość "zresetowania" :-D

Za nami ciężki dzień. Brzydka pogoda = brak spaceru = marudna Gaba :baffled: Oby juz wróciło lato, bo inaczej oszaleję :sorry:
A jutro idziemy pierwszy raz na rehabilitację..

Pabella - oby nie padało we wtorek bo znów nici będę ze spotkania...i powodzenia na rehabilitacji - gdzie idziecie?-do Promyka?
Fifi - a Elunia je tylko cycusia czy je MM, słoiczki? I gdzie ma zmiany?

Pabella - oby nie padało we wtorek bo znów nici będę ze spotkania...i powodzenia na rehabilitacji - gdzie idziecie?-do Promyka?

Wtorek ma być już podobno ładny, ale jak będzie to się znowu okaże dopiero rano ;-) ja mocno trzymam kciuki za sloneczko :-)
A rehabilitować się będziemy w Puchatku na Kozanowskiej

Witam!
też mam nadzieję że wtorek będzie w miarę ładny, nastawiłam się juz na nasze spotkanie, potrzebuję wyjść do ludzi...jakoś zły humor mnie dopadł i weny brak na pisanie...

reklama
pierwsza!
dzieci Wam dały aż tyle pospać? :-D czy takie absorbujące od rana?

pabella, nam sprzedawca mówił, że można od razu się domagać wymianu/zwrotu gotówki od producenta i jak nie da się naprawić, to pójdzie szybko. Ale u nas to był drobiazg do zrobienia, a u Maliny to chyba coś poważniejszego i może nie będą naprawiać. Ale z punktu widzenia prawa jest taka kolejność jak mówisz :tak:

A co do prawka, to może się uda za 1 razem, zależy od szczęścia, od dnia, od egzaminatora...:-p

Młody sobie wyje pod karuzelką, bo bawi się w końcu sam aż 5 minut :sorry2: znowu się zrobił cholernie absorbujący, a ten jego pisko-skrzek mnie dobija! :no:

Do góry