Witam! się i ja
Pinka &&&& kciuki za koleżankę zaciśnięte mam nadzieje że już bidulka urodziła i cieszy się maleństwem.
Różana witam he he nie dość że Córcia moja imienniczka to urodziła się tego samego dnia co mój synuś i termin miałyśmy prawie ten sam ja miałam na 4 kwietnia dużo nas łączy
Juliaa ja też miałam taką sytuacje i ale mały też się na szczęście nie zaraził mimo zabaw ze mną
Madzik gratki dla Helenki mój jeszcze nie wstaje sam więc na chodzenie będę musiała jeszcze poczekać
Sabrina gratuluje synka śliczne maleństwo
Ikusia widzę że kolejna mała imienniczka na forum się pojawiła

.
Spring Kacperek też jakiś mały katerek złapał smarowałam mu czułko i pod noskiem Amolem delikatnie i jakoś wczoraj i dzis już nie ma.Zdrówka dla dzieciaków życzę , żeby się nic z tego nie rozwineło

.
My wczoraj byliśmy u naszego pediatry się zwarzyć ważymy 7300 , przybral 300 gramów przez miesiąc bez 3 dni dla Pani doktor to mało ale mi się wydaje że całkiem dobrze

.Według niej nie miał żadnej krzywicy i jej wierze bo Ona zna go od urodzenia więc wie lepiej.Co do szmeru to powiedziała sołuchała i stiwerdziła że coś jakby ale pewna też nie była.W poniedziałek USG brzuszka i kolejna wizyta u Pani Gastroenterolog eh :/ . Ale humor mi doisuje w miare dobry dopisuje bo udało mi się sprzedać za niezłą cenę ubrania po mały i teraz uszuje po allegro w poszukiwaniu nowego zestawu oh jak ja to lubię

.Mały robi się coraz bardziej pochłaniający i dlatego też tak żadko tu bywam

.