Lilu wiesz, ja też tak miałam z tymi ciągłymi obawami, gdy zostawiałam dziecko z kimś, przy pierwszej córce. Teraz już wyluzowałam, uwielbiam wypady do fryzjera czy na obiad bez moich dwóch diablątek ;-) Bo czasami musimy od nich odpocząć, tak dla "zdrowotności" ;-)
reklama
patik80
Fanka BB :)
Milutku!!! Z okazji pierwszych urodzinek Twoich ślicznych Księżniczek Amelki i Oliwki życzymy aby Twoje dwie urocze pocieszki rosły zdrowo, pełne radości i uśmiechu, niech świat pokazuje im te najlepsze strony życia, a dzieciństwo upływa na beztroskich zabawach
)))) WSZYSTKIEGO NAJ życzą ciocia patik z Zosią i Hanią:-)
Asco
Milus!
Z okazji pierwszych Urodzin Twoich coreczek - Amelci i Oliwki, zyczymy Twoim Skarbom zdrowka, wspanialego dziecinstwa i niech rosna Wam na pocieche
Przesylamy cos na oslode:-)
Zobacz załącznik 433403
ciocia Asco z Jasiem
Z okazji pierwszych Urodzin Twoich coreczek - Amelci i Oliwki, zyczymy Twoim Skarbom zdrowka, wspanialego dziecinstwa i niech rosna Wam na pocieche
Przesylamy cos na oslode:-)
Zobacz załącznik 433403
ciocia Asco z Jasiem
futrzakowa
yea! to ja!
Miluś - my także dołączamy się do życzeń! DUżo zdrowia i uśmiechu dla Twoich księżniczek! :-)
patik80
hej! byłam dzisiaj na szybkich zakupach z dziewczynkami, bo w lodówce pustki...a przy okazji zaliczyłyśmy mroźny spacerek, to taki mały sklepik i Hanka już czuje sie tam jak u siebie
wlazła za ladę, ja jej mówię wychodź, a ona mi " moim zdaniem powinnam tu zostać i pomagać pani"
i to z jaką powagą to stwierdziła
a ostatnio po myciu głowy, zachwycam się jej włosami i mówię "jakie Ty masz piękne włosy! ona na to "mamo Ty też masz piękne" ja jej no to " ale nie są tak śliczne jak Twoje, co mamusia ma zrobić żeby były takie ładne?? a Hanka znowu jak najbardziej poważnie rzuciła hasłem " to się uczesz mamusiu!"
tylko czekam jak się Zosia rozgada to już w ogóle nie będę miała nic do powiedzenia
Zosia nauczyła się tańczyć na siedząco:-) siedzi i obraca się na pupie wokół własnej osi, przypomina mi to breakdance
a żeby taniec był bardziej urozmaicony to kręci dłońmi, może uda mi się filmik nakręcić to Wam pokaże;-) a jak się coś Zosi nie podoba to marszczy nos i mówi" nio nio nio"
ale od tego etapu to już blisko do marudzenia więc generalnie mam cyrk na kółkach
wlazła za ladę, ja jej mówię wychodź, a ona mi " moim zdaniem powinnam tu zostać i pomagać pani"
i to z jaką powagą to stwierdziła
a ostatnio po myciu głowy, zachwycam się jej włosami i mówię "jakie Ty masz piękne włosy! ona na to "mamo Ty też masz piękne" ja jej no to " ale nie są tak śliczne jak Twoje, co mamusia ma zrobić żeby były takie ładne?? a Hanka znowu jak najbardziej poważnie rzuciła hasłem " to się uczesz mamusiu!"
tylko czekam jak się Zosia rozgada to już w ogóle nie będę miała nic do powiedzenia
Zosia nauczyła się tańczyć na siedząco:-) siedzi i obraca się na pupie wokół własnej osi, przypomina mi to breakdance
a żeby taniec był bardziej urozmaicony to kręci dłońmi, może uda mi się filmik nakręcić to Wam pokaże;-) a jak się coś Zosi nie podoba to marszczy nos i mówi" nio nio nio"
ale od tego etapu to już blisko do marudzenia więc generalnie mam cyrk na kółkach
spring
Szczęścia dwa :)
Patik kochane masz te córeczki,wiesz?:-):-) A Hance załóż zeszyt z jej tekstami
;-) Po latach będzie miała fajną pamiątkę 
Mili 1000 buziaków dla księżniczek!!!!:-):-):-) Jeszcze dziś pamiętam jak ponad rok temu przygotowywałaś się do szpitala

;-) Po latach będzie miała fajną pamiątkę Mili 1000 buziaków dla księżniczek!!!!:-):-):-) Jeszcze dziś pamiętam jak ponad rok temu przygotowywałaś się do szpitala
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
Patik - hehe:-) ale słodka ta twoja córa
hihi
podejrzewam że jak nasze maluchy się rozgadają to będzie co opowiadać tu na forum 
hihi
podejrzewam że jak nasze maluchy się rozgadają to będzie co opowiadać tu na forum