Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ostatnio coś zbroiła i emek sie wkurzył na nią i zaczął podniesionym głosem jej nadawać , a ona spojrzała na niego i zaczęła mu śpiewać piosenkę z programu JIM JAM " kocham cię a Ty mnie, jak rodzinnie tutaj jest lalala"
polegliśmy oboje

oleniolek Hania potrafi mnie rozbroić w momencie do łez, ale tyle samo czasu nieraz potrzebuje żeby mnie wyprowadzić z równowagiostatnio coś zbroiła i emek sie wkurzył na nią i zaczął podniesionym głosem jej nadawać , a ona spojrzała na niego i zaczęła mu śpiewać piosenkę z programu JIM JAM " kocham cię a Ty mnie, jak rodzinnie tutaj jest lalala"
polegliśmy oboje
Jak prawdziwa dama!Ale i tak najbardziej rozwaliła nas jak puściła bąka i zaczęła się z tego śmiać na cały pokój!!![]()
Moje też takie subtelne są.Ja drugą turę zaliczyłam za pierwszym razemno nie druga tura się zaczęła![]()

bo temp w + Czekam aż się obudzi,bo idziemy do znajomej zanieść zamówienie z Avonu

Jak narazie nauczył go pokazywać język aż się boje pomyśleć co będzie potem

,oprócz 2 czy 3 do ramek na ścianę:-)

a pełzał wcześniej?? Mój najpierw pełzał,z mega prędkością potem nauczył się stać w miedzy czasie zaczął raczkować a teraz ma etap chodzenia przy meblach