reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki rosną ;)

reklama
Justine dołączam zeby ci samotno nie było :)23lata (jescze tydzien temu mialam 22:)27t2d skonczone71 kg (zwazone dzis rano)98cm w najszerszym miejscu brzucha.177cm wzrostu :D

Witam wszystkie marcóweczki :-):-) ciekawa jestem czy po porodzie będziemy nadal się tak mierzyć :zawstydzona/y: chyba niee :no:
My na styczniówkach też się mierzymy i porównujemy, tyle że u nas to nie jest tak że my się cieszymy że takie duże jesteśmy:no: wręcz przeciwnie chciały byśmy już stanąć w miejscu może nie tak bardzo z brzuszkami jak z cycuszkami i całą resztą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pozdrawiam

mrs szaya, debiutatnka zapewne niebawem wrzuci cie na nasza superliste ;-)

xmamuska witaj ;-)
no o cycuszkach i innych to nawet nie wspominaj :laugh2:
wczoraj przeszlam sie do sklepu z bielizna i przymierzylam stanik 80D..miseczka za mala :wściekła/y: pani zamowi mi 80E...mam nadzieje, ze bedzie dobry - problem jest tylko z ramiaczkami, bo ja oprocz cycow jestem drobnej budowy i ramiaczka w takich biustonoszach sa mi za duze :wściekła/y: bede musiala je jakos skracac na wlasna reke :baffled:

najbardziej sie boje, ze potem to takie nalesniki mi sie zrobia :sick: :szok: :baffled:

No właśnie Agutek... Niby rostępów nie mam, ale te naleśniki mnie przerażają :szok: Lubię je jeść, ale nie chcę ich mieć ;-) :-D :-D

Kociczka76 - mój synek ważył między 482 a 514 g, tak mam zapisane w 22 tc na USG. Ale to pewnie indywidualnie i nie ma co porównywać. Poza tym to chyba orientacyjne wagi.

kamilas - ja wiem, ze to orientacyjne wagi ale mimo wszystko nie gra mi ta waga. Musze sie przejsc do innego na sprawdzenie no i w koncu na wydruk zdjecia bo moj lekarz nie moze drukowac :no:

Jeśli Cie to niepokoi to idz do innego lekarza zeby sie uspokoić, ale napewno jest ok:tak::tak:
Moja dzidziunia w 22 tc ważyła 524 gramy i też mi sie to wydawało dużo, teraz waży pewnie jeszcze więcej:laugh2:. trzymam kciuki za was, wiem jak to jest kiedy sie ja sama sie zastanawiam czy z Maleńka wszystko ok:tak::tak:

reklama
A mi nikt dzidziusia nie ważył.. Nawet na usg połówkowym.. Także nie wiem, jaki mój szkrabik jest duży..

Do góry