Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A właśnie....powiedziałyście już najbliższym?? U nas wiedzą moi rodzice i siostra, teściowie jeszcze nie...![]()

Równocześnie bolało mnie podbrzusze jak na okres, ale jednak jakoś nie tak ostro, taki tępy ból, czasem sie nasilał. Teraz nie czuję juz żadnego dyskomfortu.
ale głupiutka byłam :-) a teraz jak sie dowiedzieli ze na 70% bliźniaki to skacza z radosci i czekaj na ostateczne potwierdzenie bo niestety blizniaki jednojajowe nie da sie od razu rozpoznac jak dwujajowe... a szkoda ;-) a tak to wszyscy w koło wiedza bo moj TŻ to nie potrafi trzymac jezyka za zebami i juz od razu po moim telefonie wszystkim rogadal i mam nadzieje z enie okaze sie ze jednak jedno jest bo siara bedzie a ten ganial jak oparzony i wszystkim sie chwalil
:-) ale cos w tym musi byc skoro dwie lekarki tydzien po tygodniu mnie badaly i obydwie zaskoczone byly jak dwa serduszka widzialy i mi pokazywaly :-)