Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a o wzdęciach już nie wspomnę... normalnie przebijam swojego M!!! Coś okropnego
Witam z rana!! Dobrze, ze już dzisiaj piątek! Jeszcze szefowa mi pojechała na dwa tygodnie na urlop, wiec mam luzik w pracy.Jejku jaka straszna burza byla dzisiaj w nocy....potwornie się boję burz.....aż mnie brzuch rozbolał z nerwów.Wszystko u Was w porządku??
trochę szkód wyrządzonych..
.Z tym różnie bywa. Ja miałam wielki brzuch, a nie mam ani jednego rozstępu. Na piersiach miałam trochę, ale znikły bez śladuZaczełam też się smarować oliwką, bo boję się, że będę miała rozstępy. Moje piersi teraz są tak wielkie, że pomimo oliwki czuję, że ich nie uniknę.
. Smarowałam się głównie oliwką i teraz też tak robię 
ale mimo to się cieszę, zwłaszcza, że to trzecie podejście do dzidzi i miejmy nadzieję....szczęśliwe. :-) Szkoda mi tylko tego, że zaplanowaliśmy trochę zwiedzania: Wenecja, Triest, Słowenia, ale cóż - nie można mieć wszystkiego:-)Tak więc zamierzam jechać, odpoczywać, spacerować po plaży wieczorkiem, a w dzień umilać sobie czas książką i innymi rozrywkami pod parasolem:-)
moja mama po 4 ciazach z duzym brzuchem zero rozstepow i niczym sie nie smarowala
ciekawe jak bedzie ze mna tym bardziej ze mam chora skóre aggrrrr 

To zależy od struktury skówy i predyspozycji:-)