reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

z wynikami to sie nie znam :baffled: a co do tych crostek to kurcze nie mam pojecia... ale jezeli objawy ci sienie zgadzaja do opryszczki to moze to cos innego moze sie zadrapalas gdzies albo przez bielizne, obtarlas sobie... hmmm . a w ogole boli cie to czy tam swedzi?? czy nic?? chyba tez bym poszla dogina z tym choc znajac mnie tak bym sie do niego zbierala jak teraz :zawstydzona/y: az mi glupio... kurde nie boli mnie juz wczoraj wypilam aktivie duza dzisiaj rano tez i jakos odpukac troszke pobolalo ale delikatnie rano i naraie u mnie spokoj ale sie zastanawiam czy to nie cisza rzed burza i czy czasem dzidzia cala i zdrowa. choelra jeszcze wtedy co zemdlalam to juz calkiem sie martwie. a nie moge sie dodzwonic do mojego giniatry...:wściekła/y:

reklama
No wlasnie o to chodzi ze ja nic nie czuje.
W ogole mi te krostki nie przeszkadzaja. Tylko jedna mi sie zaognila i ropa podeszla.. zastanawiam sie czy moglam obetrzec ja spodniami czy cos..
po 13 dzisiaj bede dzwonic do przychodni i bede rozmawiala z polozna.. takze zobaczymy.

ja musze isc do lekarza szybko, bo opryszczka nieleczona moze byc niebezpieczna dla plodu. o ile w ogole to jest opryszczka. Karol mowi, ze moze siadlam dupskiem na zimne i teraz mam .

Miss ja na Twoim miejscu z tymi bolami brzucha to poszlabym juz do lakarza.. chyba juz za dlugo to trwa..

no wlasnie mi czasem tez wyskoczy cos takiego jak sie ogole a pozniej koronka od majtek podraznie sobie. a jak wyglada jak pryszcz to wycisne czasem pasta do zebow posmaruje i schodzi. szczegolnie latem tak mam. ale masz racje lepiej sprawdzic. ja sie juz lepiej czuje ale dzwonie i sie umowie zeby zobaczyc czy wszystko ok z niunia mala moja... chyba to byly jelita i aktivia zadzialala zbawiennie :tak:

Blueberry jakby to bylo zapalenia mieszka to raczej przypominaloby to zwyklego pryszcza.
a nie podchodzaca woda i ropa krostke. taka jakby wypelniona plynem.
nie wiem, zobaczymy co powie mi polozna...

kurde a ja nareszcie sie dodzwonilam... ale mi nic nie powiedzial takiego co to moze byc tylko powiedzial ze jak nie bedzie bolalo mocno i czesto to zebym jutro podeszla do niego po poludniu a jesli bedzie bolalo to mam przyjsc na izbe przyjec do szpitala... kurde szkoda ze go dzisiaj w gabinecie nie bedzie :-(:baffled: no ale dzisiaj juz tak nie boli i mysle ze do jutra wytrzymam chyba ze zwariuje czy z dzidziem wszystko w porzadku jest... a jak zacznie bolec wieczorem to pojde na izbe przyjec i juz.

witajcie

dawno mnie nie było i obiecuje że nadrobię zaległości

póki co u nas różnie :rofl2::baffled::rofl2:

ale dajemy radę

wczoraj miałam test PAPPA i usg wyniki za 2 tygodnie ale na usg ok

dzidzia ma już 5,88cm i wszytko na miejscu:tak::tak::tak:

pozdrawiam

hehe no nareszcie przemoglam strach ze pomysli o mnie histeryczka...a na moj opis bolu to poprostu chyba sie wystraszyl i przy okazji mnie:baffled: mysle ze jutro pojde do niego rano zanim ktokolwiek do niego przyjdzie moze nie bedzie bolalo... bo jak ide na ta izbe przyjec do tych debili to mnie szlak trafia i mdli na sama mysl. pozagryzalabym ich tam wszystkich:wściekła/y: a moj tam pracuje. 2 razy bylam na izbie przyjec i dwa razy mi zalezli za skore... ja nie wiem jak tam bede rodzic:no::no::no: poprostu sobie nie wyobrazam...

mamnadzieje ze z moim dzidziem wszystko tylko dobrze bo sobie bym nei wybaczyla jakbym juz drugie znow stracila tym razem przez wlasna glupote :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry