Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
szkoda ze nawet kaminie mam!!
bo nie pamietam

Wiem, że nie mogłam dać mojemu dziecku nic lepszego ... żadna wypasiona zabawka, pięknie zaprojektowany pokój, zwrotny wózek itd ... to wszytko nic wobec karmienia. Ja byłam mocno zdeterminowana do karmienia już przed ciążą, innej opcji nie widziałam. W pierwszych 3 dobach po porodzie pokarmu nie miałam, tylko siarę, jak wreszcie pokarm napłynął to poczułam w niebo wstąpienie
Szybciej dojdziecie do figury (teoria Blue ... ja jej wierzę chociaż u mnie bez szały - chociaż nie wiadomo co by było gdybym nie karmiła
) osoby karmiące rzadziej chorują na raka piersi. Same plusy 
(zbierała od gości chemie dla domu dziecka). Ogólnie wyglądała spektakularnie, niebotycznie wysokie obcasy, długa biała suknia, bordowy kwiat we włosach ... pięknie ! Przy przysiędze płakała ze wzruszenia
i ja też hehe
... nawet nie wiadomo kiedy to wszystko tak się rozwinęło - a była w ciągłym kontakcie z lekarzem
antybiotyk i stosowanie się do wytycznych. Dobrze, że na piersi (!!!) to się nie odwodniła kruszynka.
, nietuczącej czekolady (!!!) i samych pięknych, pogodnych dni w Nowym Roku 
No i kochane aby 2011 obfitował w money, money.:-)