reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

polusia a widzisz pamietal....:)

polka kurka co za swiat, zeby placic za cesarke...:no:...ale co bylo...dobrze, ze synek zdrowy :tak:

ja oczywiscie sama siedze, jak w kazdy wieczor...:-( kwiatki juz wczoraj dostalam-sama musialam sobie wybrac w sklepie...moj M jest bardzo nieromantyczny niestety

ale sobie wybralas takie jakie lubisz;) tez plus:)

reklama
Witam;-)

O mnie mój walenty również nie zapomniał i dostałam wielkie serce wedlowskich pralinek, gorącego buziaka a Marcelek maskotkę serduszko od tatusia i poduszkę kubuś puchatek od mamusi:tak: Od babci dostaliśmy po lizaku heheheh
Ramari Otworzyłam moją teczuszkę z wynikami usg i Marcelek w 21tyg i 6 dniu ważył 477,35g urodził się z wagą 3940g:-) Mimo wszystko dziewczyny mają rację że usg się myli choć u mnie akurat się sprawdziło.
polka Gratulacje dla bratowej, sliczny malec. A na zachowanie opieki medycznej szkoda słów:wściekła/y:
Ionka chyba nie pisałam wcześniej, bardzo się cieszę że karteczka dotarła:-)
Madzia Kurczę dziwne z tymi kartkami bo ja podobnie jak Frotka już chyba z tydzień temu do Bartusia wysłałam i to priorytetem :szok: a wychodzi na to że też jeszcze nie dotarła.:-(

Upojnych nocy kochane:-D

Też załapałam sie na różyczki, synek mi wręczył powiedział że to dla naszych dziewczyn bo was kochamy i kartka:)
Dziewczynki miłe takie gesty prawda:):)
Madzia mam nadzieje ze dojdzie na jutro bo był priorytet .DO dooopki z naszą pocztą, to za granicę doszedł do Ionki i Olgi.Razem tez posłałam Redankowi.
Wzięłam leki i troche mi lepiej.Małz nie kupił krzeseł i tym samym siedzimy na kanapie spozywając posiłki.Wnerw:(Nie uśmiecha mi sie wywalać kasy na nówki.
Płacic za cesarkę to nie wymuszenie łapówki?
Madzia to chociaż wirtualnie dostaniesz buziaka:)

Ostatnia edycja:
reklama
my bylismy na sushi ale wrocilismy obżarci :) Niko łapał za łódki i miał radoche :D

wlasnie polje na all mega pakę ale czuje se nie uda mi sie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry