reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej :)
My idziemy z M do lekarza zeby dal zwolnienie .
Cala noc mnie budzil bo wstawal na kobelek gorzej niz ja w 1 trymestrze :) ja sie wcale nie nabijam .

jestem taka ni jaka bo nie moglam sie wyspac a na 12 do pracy bleeeeeeeeee

Milego dnia

reklama
a ja jak bym miala coreczke to bym robila jej kucyki i ladne kokardi bym wiazala na nich zeby slicznie wygladala :) jakas spineczka biedroneczka we wloski i sukienki w falbanki bardzo mis ie podobaja... szkoda ze moja mama dala komus sukieneczke po mnie bo taka sliczna byla i wlasnie wygladalam jak laleczka :-) mi sie bardzo podoba zeby dziewczynki stroic ...:tak:;-)

ja mam wlasnie tez co 4 tygodnie wizyte przy okazji biore zwolnienie na te dwa tygodnie szkoda ze na dluzej nie daja :-p i usg mam przy kazdej wizycie :-) nie wiem jak bym przezyla gdybym bobaska nie podgladala co 4 tygodnie w ogole nie wyobrazam sobie jakbym miala miec tylko dwa usg w ciazy czy tam 3 o makabra chyba bym caly czas chodzila niespokojna;-)

Dzieńdoberek:-)
Ale okropnie jest na dworze:no::no: wieje strasznie i niecałe 5 stopni na termometrze:no::no::no::no: A ja zaraz na uczelnię wychodzę brrrrrrrrr:eek::eek:

Zmieniając temat to gratuluję dziewczynek!!!!!!!!:tak::tak::tak: Ja się nie mogę doczekać swojego usg połówkowego, na którym mam nadzieję poznam wkońcu płeć, bo jestem taka ciekawa, że aż mnie skręca:happy: A na połówkowe kazał mi pójść między 20 a 22 tygodniem, więc przetrzymam się do 22tygodnia, żeby dzidzia była większa, no i większe prawdopodobieństwo, że płeć już raczej powinien bez problemu rozpoznać.
W sobotę gin mnie zbadał, wszystko w porządku jest:tak: Usg mi nie robił, ale posłuchałam sobie poraz pierwszy serduszka mojego brzdąca:-):-)
Tak więc jeszcze 3 tygodnie do mojego usg ehhhh..

Miłego dnia w ten okropny dzień życzę!!!

Mirosia, ja byłam w 19 tygodniu i dałoby się rozpoznać płeć, tylko dzidziuś sobie siedział z nóżkami skrzyżowanymi wokół pępowiny i się zasłaniał. Coś tam od dołu pani dr podejrzała i powiedziała że wygląda na dziewczynkę, ale głowy nie da.

Hello,hello
Ja dzis jak nigdy spałam do 9:30:szok: oczywiście z przerwami na sikacza, ale to i tak szok że tak długo, zawsze 7-8 i juz na nogach...
Co do kosztów USG 4d, to ja mieszkam w wawie, płaciłam 250złociszy, ale i tak nie żałuję...
Wczoraj weszłam do smyka, o boziu kochany jakie śliczne tam były ubranka, ale jeszcze nic oprócz skarpeteczek z Kubusiem Puchatkiem nie kupiłam, poczekam aż na 100% będzie wiadomo czy to girl...
Acha gratuluję dziewczynek, jak tak dalej pójdzie to dziewczynek będzie więcej, hihi...jeszcze jakies dwa lata temu rodziło się więcej chłopaków, a teraz rodzi się więcej dziewczynek, ale to dobrze w końcu chłopak powinień byc starszy od dziewuszki:-)

Witajcie,
a u mnie to grad padał,nawet zdjęcie zrobiłam. Też dzisiaj pospałam do 9 z minutami, obudził mnie kurier ,przywiózł moją poduszkę tą w kształcie litery C. Dzisiaj będzie próba czy rzeczywiście jest taka fajna. Ja już teraz po śniadaniu i pomału szykuję się do pracy. A wyborczą dzisiaj mąż mi zakupił, ale dopiero po pracy zobacze co w dzisiejszym dodatku. Życzę dobrego humoru w taki ponury dzień. :-)

reklama
Helou kochane :):*

Jeszcze raz dziękuje za gratki! :* Jesteście wspaniałe :):*
Swoją drogą to fajnie tak obudzić sie z myślą ze pod serduszkiem rozwija sie córeczka :) Całkiem inaczej niż jak było tak bezosobowo, że albo albo. I nie mam nic przeciwko kokardką i sukieneczką :) U mnie też zimno i szaro ;/ pogoda dobijajaca.. Co do gazetki to w zeszlym tgodniu nie kupilam bo nie bylo, a od drugiej czesci sie nie oplaca..

Do góry