Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
;-)
i usg mam przy kazdej wizycie :-) nie wiem jak bym przezyla gdybym bobaska nie podgladala co 4 tygodnie w ogole nie wyobrazam sobie jakbym miala miec tylko dwa usg w ciazy czy tam 3 o makabra chyba bym caly czas chodzila niespokojna;-)
wieje strasznie i niecałe 5 stopni na termometrze

A ja zaraz na uczelnię wychodzę brrrrrrrrr

Ja się nie mogę doczekać swojego usg połówkowego, na którym mam nadzieję poznam wkońcu płeć, bo jestem taka ciekawa, że aż mnie skręca
A na połówkowe kazał mi pójść między 20 a 22 tygodniem, więc przetrzymam się do 22tygodnia, żeby dzidzia była większa, no i większe prawdopodobieństwo, że płeć już raczej powinien bez problemu rozpoznać.
Usg mi nie robił, ale posłuchałam sobie poraz pierwszy serduszka mojego brzdąca:-):-)
oczywiście z przerwami na sikacza, ale to i tak szok że tak długo, zawsze 7-8 i juz na nogach...Och dobrze że mi przypomniałaś o tej wyborczejDzień dobry Kobitki:-)
U mnie szaro i buro za oknem, nie chce się z domu wychodzic.A muszę wyskoczyc do kiosku po wyborczą bo jest kolejny drugi numer gazetki dla przyszłych mam