missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
obracac na boki u mnie choci mi oczywiscie o to samo co tobie IGI 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

wow swietny rysunek suppeeeerrr!!!!!! ja mojego dzidzia chyba tez bede rysowac jak sie urodzi i to pewnie nie jeden szkic bedzie :-)
. Ale dokładnie - nie powinno sie za nóżki podnosić dzieciątka
. Proszek, prąd, czas, później miejsce do suszenia. Jak kupa to jeszcze więcej czasu trzeba spędzić.
Co chwilę miał mokro.śliczny rysunek, gratuluję talentuWitamco do mojego poparzenia to całe szczęście, że nie brzuszek tylko pół uda i na drugiej nodze troszkę.
Włosy mi również wypadają( farbuję także na czarny kolorek. A co do pieluch ja od początku używałam pampers, różne są opinie i wiadomo, że nasze mamy będą mówiły co innego w końcu kiedyś nie było pampersów, a po za tym dzięki pampersom również nóżki są szeroko rozstawione.
Dzisiaj Dawidek kończy roczekkiedy ten czas minął
nie obejrzymy się, a i zaraz nasze maluszki z brzuszków będą z nami
A tutaj portret ( nie dokończony) mojego Dawidka miał mniej więcej miesiąc na zdjęciu.
będę wyglądać, jak dziwoląg