reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Czarnuszka - a masz majeranek? Jak nie masz dostepu do kuchni, to weź i zalej majeranek wrzątkiem. Tylko żeby mały sie do tego nie dobrał i nie poparzył..... Postaw poprostu niech sobie po pokoju paruje :tak:

mam maść majerankową....tylko ze mlodemu nosa nie mozna wytrzeb bo zaraz beczy kreci sie i od nowa cieknie.....wiec dam mu masc pod nosek a zaraz ja wytre:eek:

reklama
u mnie tak wiercił sąsiad, że aż ściana popękała... mężuś wróci to zrobi mu chaję!

po glukozie miałam 69 cukru hehe to chyba najniższy wynik :-D i wbijała mi się w żyłę (tą samą) i w to samo miejsce ... bolało jak szlak... jakbym wiedziała to bym jej kazała wziąć z innej ręki...:sorry:

a ja umyłam okna.... :eek: tzn. tylko szyby.... tak na szybciora... umyłam tylko szyby i tak ram nie widzę od strony mieszkania :-D a pomyje na wiosnę dokładniej - w ramach ćwiczeń poporodowych ;-)

Ja mialam jakieś 82 i to po 2 godzinach :-D Mniej niż na początku ciąży w tej glukozie co to się na czczo bada tylko :tak: Też brałam z tej samej ręki, ale nic mnie nie bolało, to chyba kwestia tego, czy babka to umiejętnie zrobi, bo dziś byłam na wynikach i tez mi pobierała jakaś sierota, bo bolało jak nie wiem i od razu mi siniak wychodzi jak ktoś źle zrobi.

A co do remontów to... u mnie pod oknem od paru tyg. robią ulicę. Od 6 rano jeżdża ciężkie maszyny, jakieś tłuczące ubijaki i nie wieadomo co w ogóle. A koparka cały czas na wstecznym i włącza jej się wtedy taki pipczący dźwięk. Gorsze to niż te wszystkie młoty razem wzięte :-D

Adelina - wszystkiego najlepszego Kochana. Szczęśliwej końcówki ciązy i łatwego porodu. A przede wszystkim zdrówka dla Ciebie i dla Dzidzi :tak:

Adelina- sto lat! :-)

ale mnie zestresowałyście tym dzieciątkiem z lutego :szok:
godzina zero się zbliża :eek:

miałam na dziś plany zakupowe, ALE...
z rana brzuch mi stwardniał, jak leżałam i mam stracha
leje i wieje
muszę upiec milion pierników, bo w szkole mamy kiermasz świąteczny i to ma być zachęta do kupowania;-)
jutro wracam do pracy i koniec leniuchowania :-(

Któraś marcóweczka wczoraj pisała o gazetce Dziecko, zakupy i my, zakupiłam sobie właśnie i chciałam polecić :tak:gruba, duzo ciekawych rzeczy na kazdą kieszeń no i cena 3,9 wiec warto :)własnie sie zagłębiam w lekturze, a sprzątanie czeka...;-)

czesc kobitki ;-)

adelina wszystkiego najlepszego, duze szczescia, zdrowia, pieniedzy i uśmiechów, oraz spelnienia wszystkich marzen!!! szczesliwego rozwiązania o czasie i dużo radości z małego szkrabika :-)

wiecie co ... tak mi przez mysl przeszlo ostatnio tzn no walsciwie dzisiaj cy straszne rzeczy by sie staly gdybym zaczela staranka przed zielonym światlem od gina??:eek: w sumie natura chyba sama jak bedzie gotowa to pozwoli na zagniezdzenia fasolki a jak nie bedzie gotowa to fasolinek sie nie przyczepi co nie?? tyle czytalam o ciazach po ciazy i to po przedwczesnych poradach kiedy si ekonczylo tragicznie jka u mnie i zaraz zachodzily w ciaze kolejna i rodzily dzidziusie... boje sie ale sie zastanawiam nad tym coraz bardziej:sorry: co o tym myslicie ?

a ja znowu nad kibelkiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czy ja przestanę haftować???

missi ja bym poczekała my zachodzilismy po kolejnych stratach po 4 i po 3 miesiacach i sie nie udawało a jak 7 m-cy poczekalismy to Natala sie zjawiła

ale to sprawa indywidualna i wasza wspólna decyzja:tak::tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
ADELINA-wszystkiego NAJlepszego!!!
Dzisiaj również mnie trafił się bonusik świąteczny od firmy...i tylko fakt,że w przyszłym miesiącu podatek mi ściągną za to,troszkę przyćmiewa radość:eek:
Kupiłam od razu mały prezencik dla M,tak bez okazji,za to,że zołza jestem ostatnio.Wodę toaletową o zapachu,który jako jedyny używa M...jak się poznaliśmy tym pachniał:-) Wasi mężczyźni też tak mają,że jak przyzwyczają się do perfum to żaden inny zapach im nie pasuje?Mój na szczęście używa taniochy:-D

Któraś marcóweczka wczoraj pisała o gazetce Dziecko, zakupy i my, zakupiłam sobie właśnie i chciałam polecić :tak:gruba, duzo ciekawych rzeczy na kazdą kieszeń no i cena 3,9 wiec warto :)własnie sie zagłębiam w lekturze, a sprzątanie czeka...;-)
włanie tej gazety szukałam!!! zapomniałam jak się nazywa i nie wiedziałam o co pytać w sklepie :-) Jest fajna ta gazetka!

reklama
hmmmm ja to poprostu za dużo móżdże ;-) heh ale tak strasznie juz bym chciala... tzn nie juz bo i tak nie najszybciej jak w lutym wtedy by dopiero 2 i pol miecha minelo:eek: no ale pod koniec stycznia pojade do tego no specjalisty niby to zobaczymy co powie i czy sie zagoilo... wiem narwana jestem :eek::confused2::sorry:

Do góry