moniSkaBe
Fanka BB :)
no to cale szczescie 
nie chcialabym drugi raz przekluwac :-)

nie chcialabym drugi raz przekluwac :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też dzisiaj nigdzie nie idę, szaro, buro i zimno....
Rozmrażam mięsko mielone, zrobię pulpety z duszoną marchewką:-)
normalnie tragiczny poranek
M wychodził do pracy, gdy nagle ktoś zapukał do nas jak do stodoły
okazało się, że panowie z energii odcinają nam prąd, bo - uwaga- przez te pierdolone prognozy przegapiliśmy 38 zł do zapłaty
noz k....wa mać - wnerwiłam sie tak, ze mi cisnienie na przedzawałowe wskoczyło
musiałam lecieć zrobic przelew, dopłacic 90 zł za włączenie prądu i jeszcze potem z z dowodem wpłaty do elektrowni
normalnie poczułam sie jak jakis memel, który ma zaległości w płaceniu na kilka tysięcy conajmniej(QUOTE)
Za 38 zł niedopłaty?!!!! Jakiś żart chyba! Mag- przeciez muszą być dwie niezpałacone faktury zeby mogli prąd odciąć a nie jakieś 38 zł-no chyba ze to suma tych ratWspółczuję. Kurcze, najbardziej to bym się w ściekła z powodu tych 90 zł za włączenie prądu. Nie mogli poczekać 30 min z tym wyłączaniem? Co za świat!
Myu dzisiaj wstałysmy z córa o 10.,00!!! Spałysmy jak zabite, nawet do wc w nocy nie wstawałam. Moja córa ma dzis dzień buntu i zły humorek, zdążyła juz mnmie doprowadzić do wściekłości i teraz sama musi sie bawić. A ja za to mam troche czasu dla siebie. Synuś za to szaleje w brzuchu non stop. Wczoraj wieczorem W leżął przy mnie z przyłożona dłonią do brzucha bo mały tak kopał ze mało sie nie popłakałam. I wiecie co? O ile na początku totalnie sie nie ruszał w takich przypadkach, to wczoraj po 15 minutach przyzwyczaił sie do ręki ojca i dalej uprawiał jogging. No żesz...
Tak sobie pomyślałam ze chyba czas najwyższy pomyślec o kulinarnych przygotowaniach na święta. A tak mi sie nie chce.... Ale może jutro wyjmę mięsa różne do odmrażania, wieczorem wrzuce do solanki i bedzie sie juz marynować. A może jeszcze troche za wczesnie... Echhh, w ogóle nie mam weny nawet na myslenie o świętach. Na razie mam zrobiony i zamrozony bigos. Może jeszcze pierożki z kapustą i grzybami zrobię i zmarożę, żeby przed sama wigilią się nie bawić.Tak w ogóle to się zastanawiam czy nie zrobić wigilii u siebie. Co roku jeździemy do rodziców i tam spędzamy w zasadzie 2 dni-Wigilię i I dzień świąt. Może w tym roku zrobić wigilie u siebie i zaprosić rodziców do siebie a dopiero na I Dzień Świąt pojechac do nich. Zawsze byłaby to jakaś zmiana miejsca. Wtedy zronbbiłam troche inaczej niż zwykle. U mnie robi się barszcz wigilijny z grzybów a do tego takie malutkie pieczone paszteciki z kapusta i gryzbami. W życiu sama nie robiłam takiego barszczu więc dla świętegho spokoju i dla odmiany zrobiłabym barszcz czerwony z uszkami. Ciekawe co na to mama?
Mikrodermala?Czarnuszka88, MiniSkaBe z tym kolczykiem to nie chodzi i znieczulenie tylko w razie czego metal zakłóca działanie jakiś tam urzadzeń. Np rezonansu nie mozna zrobić. Jesli kolczyk jest cały z ptfu albo bioplastu to nie ma problemu. Zresztą w razie czego da sie to jakoś inaczej załatwić- u mnie musi sie dac bo mam mikrodermala wiec nie ma szany coby to wyjąć. Poza tym wyjmowanie całej reszty też mi sie nie usmiecha![]()