reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzień doberek

Obiadek już wszamałam i męza wyprawiłam własnie do parcki wiec od razu na BB i tak was czytalam i parwie cala pakę cini minis zjadlam!!Qrcze wczoraj się wqrzylam bo ledwo do domu wszełam a tu telefon-położna, że żle mi dni na zwolniniu policzyla i mam wracac !! I jej tekst że przychodnia do 22 otwrata:/ Qrcze do szpitala mam 20 km umordowana bo bylam tez w parcy i wyszłam z domu o 6 rano a mam wracac a byla już 17. Umówilam się z nia ze jutro pojadę i anuluje mi je i wypisze nowe i bede musiala do parcy jechac znowu ..wrrr popsula mi plany mojego leniuchowania

A jeszcze pytanko do was czy to normalne ze mam skierowanie na glukoze od razu na 75!! chyab powinnam najpierw od 50 zacząć a potem się męczyć tą glukozą:/ sama nie wiem....

reklama
my też na gotowe - do babci
mój wkład to pierniczki i sos do ryby po grecku:-D

jadę zaraz zrealizować talony, bo przed świętami w sklepie będą pustki

M tylko potem wniesie zakupy:-D

ewcia to było z 2 faktur, niedopłaty - wszystko przez te durne prognozy
mamy zlecenie stałe opłaty prądu i widocznie było za mało
a upomnienia nie dostaliśmy, było jakieś awizo, ale zapomnieliśmy odebrać (tu nasza wina:sorry:)
i rzeczywiście najbardziej wku...wiłam się za to 90 zł za włączenie - chamy jedne:wściekła/y:

z nerwów zeżarłam 2 pączki - każda wymówka dobra, nie:-D:-D:-D
mag007 tylko wydaje mi sie, że skoro nie maja potwierdzenia odbioru listu poleconego to nie powinni wyłaczac. Przeciez nie maja potwierdzenia ze odebrałas list i mogłas nie wiedziec.

mag007 tylko wydaje mi sie, że skoro nie maja potwierdzenia odbioru listu poleconego to nie powinni wyłaczac. Przeciez nie maja potwierdzenia ze odebrałas list i mogłas nie wiedziec.

teraz to już po ptakach...
ważne, ze prąd jest:-D
tylko mogli to jakoś bardziej kulturalnie zrobić, a nie walenie w drzwi jak do stodoły, ja w szlafroku, facet z gębą - wiem, że to ich praca i często użerają się z klientami, którzy notorycznie nie płacą, ale trochę ogłady nikomu jeszcze nie zaszkodziło:eek:

ale przynajmniej złagodniał, jak mało dyskretnie wypięłam brzuch:sorry::sorry::sorry:

Witam wszystkie Marcóweczki

Jestem u Was zupełnie nowa, nawet nic nie doczytałam bo produkcja naprawde imponujaca.
Mam termin na 23.03 i pod serduszkiem rosnie maly Franek. Chcialam zapytac czy przyjmiecie mnie do swojego grona Marcóweczek???
Wcześniej sie nie odzywałam bo nie chciałam zapeszać. Juz mam na swoim koncie dwa Aniołki. dzisiaj stwierdziłam, że dosyc tego dobrego i przełamalam sie żeby do Was napisać.

Pozdrawiam, Agata

teraz to już po ptakach...
ważne, ze prąd jest:-D
tylko mogli to jakoś bardziej kulturalnie zrobić, a nie walenie w drzwi jak do stodoły, ja w szlafroku, facet z gębą - wiem, że to ich praca i często użerają się z klientami, którzy notorycznie nie płacą, ale trochę ogłady nikomu jeszcze nie zaszkodziło:eek:

ale przynajmniej złagodniał, jak mało dyskretnie wypięłam brzuch:sorry::sorry::sorry:
Ja bym reklamacje napisała. Powinni zwrócic te 90 zł. Do tego opisać dzisiejsze zachowanie Panów i powinno byc po sprawie. ja tam zawsze w takich sprawach walczę jak wiem że mam rację.

Witam Brzuchatki!
Ja właśnie niedawno wróciłam od lekarza :-) Z Dzidzią wszystko oki glukoza też bardzo dobrze wypadła, a troszke sie o nią martwiłam bo na poprzedniej wizycie przybyło mi 6kg, a dziś 3kg czyli w sumie mamy już na plusie 15kg :-)
A najważniejsze to to, że od dziś jestem na zwolnieniu <jupi>

agi28 Witamy Witamy :-)

Hej dziewczynki, mam pytanko...ostatnio któras z Was podała przepis na pierś z kurczaka w piekarniku z majonezem, pieczarkami i serem żółtym - własnie testuje ten przepis tylko nie wiem czy te pieczarki połóżyć odrazu prze wsadzeniem do piekarnika na surowe mięso czy dopiero na koniec razem z serem. Dodam, że pieczarki podsmażyłam juz;-) doradźcie mi bo sama nie wiem, kuchara ze mnie kiepska;-)

reklama
Do góry