reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

zastanawiałam sie właśnie w którym tak na prawde miesiącu ciąży jestem i znalazłąm ściąge :-D
ktory tydzien, jaki miesiac?
0 - 4,5 pierwszy miesiąc
4,5 - 9 drugi
9 - 13,5 trzeci
13,5 - 18 czwarty
18 - 22,5 piąty
22,5 - 27 szosty
27 - 31,5 siodmy
31,5 - 36 ósmy
36 - 40 dziewiąty

fajna nie? Na innym formu była :sorry:

Mi sie jutro zacznie 7miesiąc,ale dzidzka na suwaczku juz od wczoraj jest na 7 okienku.

Bardzo szybko :) Kochana a dlaczego te Twoje suwaczki tak na boku sie wyświetlaja i jakies napisy wczesniej masz?;-)

Ja myslę, ze Patrysia to w grudniu urodzi:) Znam Twoją siostre z innego wątku z forum:tak: I cała rodzinka bedzie w grudniu świetowac;-)

.

Dobra, uciekam na eMkę:-D Popiszemy jutro;-) Ach! Ja po szkole rodzenia, dzis było o porodzie:tak:

A niewiem czemu na boku są tyle razy z patrysią sprawdzałysmy i tak zostało.A ja mysle ze Patrysia urodzi w grudniu,ciekawe co jej lekarz powie jutro.Wiem ze sie znacie z innego wątku my tez sie tam poznałysmy.A jak było w szkole rodzenia,oglądaliście jakies filmiki o porodach?

Ostatnia edycja:
reklama
A niewiem czemu na boku są tyle razy z patrysią sprawdzałysmy i tak zostało.A ja mysle ze Patrysia urodzi w grudniu,ciekawe co jej lekarz powie jutro.Wiem ze sie znacie z innego wątku my tez sie tam poznałysmy.A jak było w szkole rodzenia,oglądaliście jakies filmiki o porodach?
No własnie filmiku nam nie puścila bo przegadaliśmy całe spotkanie :) i nie zdążyliśmy obejrzec:) Na następnym spotkaniu nam puści.:tak:

o madzie przypomnialas mi - wlasnie wczoraj dostalam linki od kumpla z pracy - obejrzyjcie sobie
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&feature=player_embedded"]YouTube- Hahaha[/ame]
leenks.com - Tape Measure Amuses Baby

mi ten polski przypadł do gustu ;)
dobra zmykam robic obiad i jakies ciasteczka moze upiekę , zajrze ok poludnia

reklama
Hey hey!
I ja się witam mniej-więcej z rana :)

I podaję Wam krótki artykulik o tym jak spać w ciąży, żeby już rozwiać wszystkie wątpliwości :)
Dlaczego w ciąży warto spać na lewym boku? | Blog przedPORODEM - blog o ciąży i porodzie

I idę dalej nadrabiać zaległości w czytaniu :D

Dzięki za linka:* Jesteś kochana:-) Będe próbować spać na lewej stronie ale nic na siłe. Liczy się też to żeby mamusia była wypoczęta a od jej samopoczucia zależy tez samopoczucie dziecka:-D
Dziś jedziemy do M1 moze sobie cos upoluje wkoncu..jakieś ciuszki i dla niuni moze cos kupię ...wkoncu pora najwyższa bo poki co to jeszcze nie szaleje:sorry: No i oswietlenie do salonu musismy kupic....mykam sie szykowac milego dnia

Do góry