Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny chcialabym sobie kupic jakis poradnik o dziecku. Wychowanie, karmienie, opieka, pielegnacja itp.
tylko nie bardzo wiem jakie sa fajne i co takie odpowiednie powinny zawierac.
Po nowym roku bede jechala do Warszawy to wstapie do Empika i porozgladam sie.. tylko na co zwrocic uwage?
mam plan na święta poczytać... 
kurde... wlasnie wyjelam z szafy 2 sfetry i bluze biala Karola.. od pralki zafarbowaly mi na zolto. Wyglada to jakby to byly jakies zacieki..

ja się właśnie zabieram za świeże (tak,tak,tak) truskawki ze śmietanką i cukrem
nie ma to jak sezonowe owoce![]()

My zareczyliśmy sie 31 grudnia 2003 r.a pobraliśmy 25 września 2004r.A razem mieszkamy od lutego 2002r.No to my to już staaare małżeństwo:-) jesteśmy. Co prawda nie grudniowe. Pierwsza randka - aż nie mogę uwierzyć,że tak zleciało 4 września 2000, zaręczyny 5 września 2005 a ślub 16 września 2006:-) Ale ten czas leci.
Jak tak oglądam nasze pierwsze wspólne zdjęcia to wydaje się jakby to było wczoraj:-)
-to prawie 9 lat!Kurcze, człowiek jak nie zacznie liczyc to jakoś sobie nie uświadamia ze tyle razem przeszedłMi lekarz na kolejne po połówkowym USG kazał przyjść w 30 tyg.( USG robię w innym miejscu niż moja prowadząca gin. przyjmuje)
Zazdroszczę tym z Was co podglądają swoje maleństwa co miesiąc-też bym chciała:-(
Pewnie że odpocznij sobie , trzeba się oszczędzać
na 100% jest Gabrysia
waży 1238i wszystko jest bardzo dobrze, nawet termin porodu pokrywa się z miesiączką
![]()
Paula tez bedzie rodzic Gabrysie![]()
pospalam i wstalam i nie wieze jak mnie wzielo :/ od paru dni kicham jak wariat i dzisiaj juz nie moge przestac az miesien brzucha boli :/ i nos leci i zimno mi i bede JESTEM CHORA :/
dziewczyny co robic jak sie pojawi goraczka ? czy to niebezpieczne dla dziecka ?
Czy te czeste APSIKKKKK moga tez w jakims stopniu byc niebezpieczne dla malej ?
Jejku zawsze tak cieplo sie ubieram i prosze i mnie dopadlo a ktos mi ostatnio mowil ze kobiety w ciazy tak czesto nie choruja bo sa chronione przez organizm czy jakos tak .
Jak nie przejdzie do rana to do pracy nie ide .
kiedy takie przeziebienie staje sie niebezpieczne dla dziecka ??
Co moge pic ?wypilam taka herbatke z miodem ale nic nie dalo![]()

Ja dopiero niedawno wróciłam od gina jak zwykle był mega poślizg i trzeba było długo czekać norma
Szczerze powiedziawszy to nie za wiele sie dowiedziałam, gina zbadała mnie, przejżała moje wyniki i stwierdziła że wszystko oki. Co do mojej dziecinki to nie chciała wypowiadać się na temat wykrytej zmiany bo mówi że od tego sa specyjaliści i nie chce mi bachnąć jakiejś głupoty bo nie zna sie na wadach u płodu. Lukneła tylko na zmiane i stwierdziła że nie powiększa sie a nawet się zmniejsza jej zdaniem, powtórzyła mi to dwa razy więc chyba musze jej uwierzyć na słowo.
Chyba nie chciała mnie zbyć. Wypisała mi skierowanie do Rudy na specyjalistyczne badanie kontrolne, mam je miec na początku stycznia.
Znowu będę łazić do późna a potem rano nieprzytomna.
musze chyba pomyslec nad jakims nawilzaczem powietrza lub czyms w tym rodzaju . Dzisiaj mam luzniejszy dzien, posprztane juz mam, dzis tylko jak codzien ogarnąć, obiadek z wczoraj, nigdzie nie musze dzis jechac:-)