reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam kochane :)

Od 17:45 miewam skurcze.. lżejsze, mocniejsze, krótsze i dłuższe.. heh. Cały czas za ten czas boli mnie podbrzusze i kręgosłup (okolice lędźwi).. Do tego doszło spojenie łonowe ;/ Kurcze dziewczyny, czy ja rodze??

Od 17:45 miewam skurcze.. lżejsze, mocniejsze, krótsze i dłuższe.. heh. Cały czas za ten czas boli mnie podbrzusze i kręgosłup (okolice lędźwi).. Do tego doszło spojenie łonowe ;/ Kurcze dziewczyny, czy ja rodze??
ups...jedź do szpitala na wszelki wypadek..może to nie poród tylko skurcze początkowe ale nie ryzykuj skoro się niepokoisz!!!

Popatrz, w jakich ostępach czasu są te skurcze, jeśli rzadziej niż co pół godziny, to połóż się na boku, weź 2 magnezy, 2 nospy i powinny przejść. W przeciwnym wypadku jedź na Izbę Przyjęć.

Dobry wieczorek.Tyle naskrobałyscie,ze nie nadrobie wszystko.Dzisiaj dopiero wróciłam od rodziców,nie ma to jak u mamy,chodziłysmy do szpitala do siostry.Ma ślicznego synka szybko jej sie udało.Jak dobrze to jutro wychodzą.Ja ogólnie dobrze sie czuje synus sie rozpycha.Tylko to spojenie mnie boli i krzyże ale to normalne na tym etapie ciązy.Jutro bede z Wami caluski dzien,a teraz juz zmykam na Barwy szczescia,a pózniej bede rozmawiac z mezuskiem na skype.Buziaki i dobrej nocki;-)

Młoda mamuśka:) mówisz że nikt nie zauważył Twojej obecności nie martw się ;-) ja się dzisiaj wyżaliłam i tez nikt nie zauważył :hmm: no trudno. Żartuje czasami mam takie dni że czuje sie zlana ale szybko mi przechodzi ;-)

xXxIzuLQaxXx nie denerwuj się, połóż się i odpocznij a jeśli skurcze będeą się nasilały to może jedź do szpitala sprawdzic to dla świętego spokoju

Ostatnia edycja:

najwazniejsze to spokoj, wez no-spe i magnez. Powinno przejsc a jak nie to na IP jedz. Trzymam kciuki zebys jednak nie musiala jechac

Witajcie!
Ufff.....:dry: Wreszcie Was nadrobilam, a od soboty próbowałam.

Książka bardzo dobra, potwierdzam.:tak::tak::tak: Jak któraś chcę, to mogę w formie ebooka na maila wysłać:-)

katrinka7 powiedz jaki masz sposób na storczyki, bo moje, to jak mi mąż po ślubie przesuszył, to kwitnąć nie chcą:wściekła/y::wściekła/y:

Tabasia, mloda mamusia, Czarnuszka i Burza Trzymajcie się cieplutko i jak najdłużej w dwupaku. To jeszcze nie czas na marcóweczki :no::no:

Mój też się w tych baldachimach zakochał. Też udało mi się go na moskitierę namówić, z tym, że my nie mieszkamy w lesie, ale blisko rzeki i komarów podobno plaga. :shocked2: Ja nie wiem, bo mnie od początku ciąży nie gryzą:-)

Aha, wczoraj zdaje się pisalyście o zwierzątkach. Ja miałam kotkę, ale w zeszłym roku nam ją zastrzelił jakiś idiota z wiatrówką, a mój na nowego kota nie chcial się zgodzić, bo za biegającym zwierzyńcem po domu nie przepada, no i mamy teraz 2 wiewiórki syberyjskie (burunduki):tak::tak::-) Spróbuję wstawić fotkę jednej jak mi się uda.

Miłego popoludnia, a ja biegnę nadrabiać pozostałe wątki:tak:;-)Zobacz załącznik 198366

Ja poproszę na emaila;-): mrt_a-portal@wp.pl
Wiewiórka extra:-):-):-)

Ja czasem też mam wrażenie, jakby ktoś mi się tam w spojeniu rozpychał:tak::sorry2:
aniawoja super, że pozytywne wieści po wizycie:tak::tak:
xXxIzuLQaxXx słuchaj dziewczyn, licz skurcze, odpocznij a w razie czego pędź na IP.

Ostatnia edycja:

weź ciepły prysznic.... niby te przepowiadające mijają po nim, a te prawdziwe nie miną. Oj oby jeszcze to nie poród!!!:szok::szok::szok:

reklama
Młoda mamuśka:) mówisz że nikt nie zauważył Twojej obecności nie martw się ;-) ja się dzisiaj wyżaliłam i tez nikt nie zauważył :hmm: no trudno. Żartuje czasami mam takie dni że czuje sie zlana ale szybko mi przechodzi ;-)

nooo ale sie ine dolujmy, na moje posty tez czasem nikt nieodpisuje ale nie mozemy popadac w paranoje;-) Po prostu jest nas tak duzo i tak wiele watkow prowadzimy jednoczesnie, ze naprawde ciezko jesy nadazyc i wszystkim odpisac:-)

Do góry