• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Igi daj znac po wizycie!!!
Ja usg w szpitalu mam w poniedzialek, a we wtorek konsultacje z lekarzem tez w szpitalu. No i zobaczymy... A stresuje sie jak cholera :baffled:

Marela jejku jak sie przestraszylam tego robaka :szok: Ale to takie okreslenie... Pierwsze slysze w ogole!
Ty sie nie zamartwiaj na zapas! Moj Maly po genetycznym mial gorna granice przeziernosci karkowej, pozniej poszlam jeszcze na jedno usg i wyszlo ok.
A myslalam o tym i czytalam ciagle! A to nic dobrego!!!

U mnie noc straszna :-(:-(:-(
Jak normalnie dobrze znosze ciaze, tak nocki coraz gorsze. Do 3 z boku na bok i kibelek. Pozniej usnelam. No i ten mega bol bioder :-(:-(:-(
I jakos dziwnie mnie brzuchol pobolewal, tak miejscami, na dole, na gorze, z boku... Tak mnie cos ciagnelo... Nie wiem co to :baffled:
Dobra, ide zjesc jakies sniadanie.

reklama
Witam:)
Mnie od wczoraj boli brzuszek, jakoś tak kłuje, ale biorę no spe, leżę i trochę pomaga
A ja nie mam legitymacji ubezpieczeniowej i już sobie nie wyrobię bo nie wyrabiają

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry