fiołkowa
Fanka BB :)
chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Antybakteryjna Chusta Wiązana Elastyczna A tu piszą, że ta chusta elastyczna jest do 15 kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Codziennie? W kapsułkach, czy w kropelkach?
Moja odstawieniu witaminy K w kapsułkach przestała marudzić i stała sie idealnym dzieckiem, a witamina D w kapsułkach, to na takie maleństwa ponoć może byc zbyt duża dawka, bo one 1 kropelkę dziennie powinny tej witaminki dostać, więc jak masz kapsułki, to podawaj co 2-3 dni, a małemu znikną problemy z zaparciami![]()

ionka z tego co wiem to teraz wszystkie dzieci dostaja wit K w szpitalu (za zgoda matki)/ Ale niezaleznie od tego zaleca sie podawanie witK Do 3 czy 4 miesiaca. U ciebie nie zalecaja dodatkowo podawac czy tez faszeruja? ;-)moja dostała wit. K w szpitalu szczepionką, więc nawet jakbym chciała to z niej nie wyciągnę, więc raczej nie powinna miec takich skutków ubocznych?
Eh..zazdroszczę,ja to muszę myśleć czy będę miała za co ubrać małą do chrztu i nie w głowie mi inwestycje(bo i za co?)
ionka z tego co wiem to teraz wszystkie dzieci dostaja wit K w szpitalu (za zgoda matki)/ Ale niezaleznie od tego zaleca sie podawanie witK Do 3 czy 4 miesiaca. U ciebie nie zalecaja dodatkowo podawac czy tez faszeruja? ;-)
To niech pisza ;-) Nie bardzo sobie wyobrazam takiego 2 letniego kloca nosic w chuscie która "spręzynuje" Przecie to mozna kregosłup stracic. NIby sie mota bardzo scisle ale pod takim ciezarem to nie ma siły- dzieć skakac zacznie przy kazdym kroku. Specjalistka nie jestem ale chyba bym nie liczyła na noszenie z takiej chuscie dziecka 15 kilowego... Chyba ze ta jakas kosmiczna jestchusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Antybakteryjna Chusta Wiązana Elastyczna A tu piszą, że ta chusta elastyczna jest do 15 kg