k_aralajna
Fanka BB :)
o to super) !
a ja sie tam srednio ciesze, boje sie o moje cycki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o to super) !
Dzięki, popytam ale podejrzewam, że w moim małym mieście to tylko w sprayu będzie.Fiołkowa polecam na komary 'Chicco Zanza No' dla dzieci i niemowlat od 0+...my mieszkamy przy Wiśle i bez tego bysmy zostali zjedzeni:/ dla nas bomba![]()
Właśnie ja też czytałam, że te do kontaktu są szkodliwe. A moskitiery w oknach to super sprawa - ja się w ogóle brzydzę robactwa, więc to dodatkowy plus.a czytalyscie ulotke tego raidu do kontaktu ? ja kiedys kupilam cos takiego ( chociaz nie pamietam czy byl to raid ) i tam bylo napisane ze nie mozna tego stosowac przy malych dzieciach, kobietach w ciazy etc
my w domu mamy klime hehe ale z domu nie wychodzimy
a moskitery do okien i drzwi naprawde polecam, bez nich chyba nas zjadly te potwory ,wrrr
U nas czasem to też się zdarza (np wczoraj mi koncert na całe osiedle urządziłjezu, jakbym o swojej czytałakażda kąpiel to okropny stres dla mnie
![]()
Mój też tak śpiMój mały sam od siebie tak nóżki układa, więc ta dodatkowa pielucha nic by nie wniosła...
![]()