Nas też troszkę nie było, ale moja taka maruda juz od tygodnia. Całe dnie nie sypiałą tylko marudziła. Na rączkach źle, przy cycu ryk. Mam nadzieję ze to sie zmieni
mloda_mamusia1 - dla mnie to niewyobrażalne. Moja sie przez ostatnie dni to budziła dosłownie co 15 minut w nocy i jedna dłuższą drzemkę robiła po godzinkę. Dzisiaj spała lepiej juz bo co 2 godzinki pobudka. Ja mam jakieś nieospałe te dzieci i już
Co do blokowanie galerii to też jestem za. Już zresztą kiedyś pisałam o tym , bo boję sie umieszczania zdjęć na ogólnodostępnych profilach. Na naszej klasie też nie daję zdjęć dzieci "rozebranych"
Wczoraj podałam pierwsza marchewkę. Smakowała i był krzyk jak sie zagapiłam i nie podałam nastepnej łyżeczki. Za tydzień dam jabłuszko, a za 2 tygodnie bananka - ja daje słoiczkowe na razie. Ale w szoku jestem bo przy Filipie to dopiero w 6 miesiacu podałam , a tu w 4 juz jemy![]()
Karmisz piersią???
Hej Dziewczynki.
Ja znowu padnieta... Pobudka o 6:30, ale jeszcze usnal na 2h. Nie wiem co jest, przewaznie o tej samej godzinie codziennie budzi sie z placzem, ale mozna go uspokoic i spi dalej. Teraz moje Dziecie rozpiera energia w lozeczku, co on wyprawiaWszystko sie trzesie
Mam nadzieje, ze usnie za niedlugo i wroci nasz staly rozklad dnia.
Ja z "doroslym" zarelkiem poczekam do 4miesiaca, a moze do 5 nawet.
Sluchajcie boli mnie tak kregoslup, ze nie moge wyciagnac Alexa z lozeczka, dobrze, ze bok mamy opuszczany, bo by byla juz calkiem masakra:-(
Dobra, ide spac dalej.
a moze baczki go denerwują moj tak mial.Teraz przed snem dostawal kilka kropel espumisanu,a ja pije koper wloski i jest super.Przewaznie do 7-8 pospi od 20 z przerwami oczywiscie.Ok 3 i 5.
A moj smyk wypil 40 ml herbatki z kubeczka TT i padł sam w lozeczku.Ja ide posprzatac.
Jedzeniem nam sie uregulowało i karmię go(piersią) co 3 a nawet co 4 h widzę ,ze spokojnie wytrzymuje.A wczesniej dawal mu jak tylko kwęknął i byl bardziej marudny i placzliwy.
W ogole zblizamy sie do magicznego 3 miesiaca i jest coraz lepiej.W nocy bylo zawsze wiecej karmien bo o 24,3,5,a o 6 pobudka.Wiec teraz juz jest super
Wstawanie w nocy jakos strasznie mi nie przeszkadza bo go nakarmie i dalej spi.
Poza tym dziewczyny moj tak strasznie kopie nogami ,ze naklada sobie kolderkę na buzie,boje ,ze sie udusi.Wasze tez tak robią.On nogi podnosi do góry a wraz z nimi kolderke i opada mu na buzie.