reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ojjj tak. Moj Niunio za tydzien bedzia mial 5 miesiecy, ale to zlecilo...

przybij piatke.. moj jak go poloze to albo w ryk, albo sam sie dzwiga i niejednokrotnie siada... hmm.. tak w sumie to przelatuje do nozek, bo jeszcze nie potrafi swojego ciezaru utrzymac w pionie :-)

WOW!!! moja jeszcze sama z pozycji leżącej nie usiadła. Silny ten Twój Pawełek :tak:

reklama
jak kiedys zaproponowalam M zamiane przy teściowej to ona powiedziała ze mężczyzna jest od zarabiana!!!!!! A ja na to że jestem innego zdania. Oboje zarabiamy i oboje prowadzimy dom. To się obraziła na mnie :-D

Witajcie!

Ciepło :crazy:, ale podobno ma padać. Oby!
Mojego P też czasami trzeba porządnie opieprzyć. Tak to już jest z facetami. Ale w gruncie rzeczy nie narzekam, dobrze trafiłam :tak:

Życzę miłego dnia!

A u nas po burzy tak zle nie było,ale jakie super powietrze do domku wchodzi,nadal pada i pewnie tak przez cały dzien bedzie,Bartus przespał burze teraz tez drzemkuje.A zajadam paluszki.

dziewczyny chyba nauka usypiania samemu zmierza w dobrym kierunku. Rano Pawelek jeszcze troszke poplakiwal i sie wierci zanim usnal, natomiast teraz wsadzilam mu smoka jak zauwazylam ze ziewa i sam sobie usnal bez placzu :-)

reklama
dziewczyny chyba nauka usypiania samemu zmierza w dobrym kierunku. Rano Pawelek jeszcze troszke poplakiwal i sie wierci zanim usnal, natomiast teraz wsadzilam mu smoka jak zauwazylam ze ziewa i sam sobie usnal bez placzu :-)
U nas odwrotnie, kiedys zasypiała sama w łózeczku a teraz odstawia sceny, nic jej nie odpowida, ani wozek, ani łózeczko ani ręce. nie wiem co z tym zasypianiem bedzie :-(

Do góry