reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A co tu się działo? Nie kłóćcie się już :tak:
Jak ktoś nie ma ochoty, to niech po prostu skasuje forum z ulubionych zakładek i już.

Ja właśnie pierwszy raz w życiu byłam na policji i zgłaszałam oszustwo internetowe z tą nieszczęsną matą edukacyjną. Podobno w miesiąc ma się sprawa wyjaśnić i mam dostać zwrot całej kasy:-)

mojego mata nudzi i usypia w 3 secundy;))
To przynajmniej masz łatwy sposób na uśpienie go ;-)

reklama
Wiecie jestem dobrze zorganizowana ale tu nie rozumiana i atakowana. Większość z Was ma 1 dziecko ja mam dwójkę i strarsza nie chodzi do przedszkola więc muszę jej organizować czas. Sprzątam, gotuję, prasuję i pracuję za darmo w domu. Jest mi ciężko... nie nappiszę dlaczego bo tu już mój czas się skończył i zostałam wygoniona... Jesteście jak zwierzęa (niektóre forumowiczki bo z kilkoma mam konyakt osobisty. Cześć...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a najśmieszniejsze że najpierw napisze potem edytuje i tak w kółko, żegnała się znów dostępna itp. itp. zostaje ignorowanie

Wiesz ja z hippa też dostałam,a z bobovity jeśli byś chciała to wejdź na stronę nutricia i wypełnij formularz o poradnik żywieniowy i Ci przyślą:-) W paczce jest: ów poradnik, próbka bebiko2, próbka kaszki bobowita bananowej, słoiczek zupki, próbka herbatki, mus babnan&jabłko i list:-)
ja juz tam sie dawno zarejstrowalam.A Ty kiedy ? do nie nic nie przyszlo.

Madzia 84 bardzo prosze zebys edytowala posty,jesli chcesz cos dopisac:)) a nikt jeszcze nie odpisal.Tak aby nie zdarzały sie 2 posty od Ciebie jeden pod drugim

Marcia mam tak samo nie widze go godzine i tesknie jak cholera.

A moj synus juz spi jak to dobrze;)))))

Co do kroliczatka bardzo Was prosze IGNORUJMY ja nie piszmy do niej nic.Bo to jakis dziwny czlowiek.

reklama
Do góry