reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie kobitki
u nas pobudka o 6 mleczko a później wielki płacz bo w gaciach kupsko:) ale przebrałam i pospała do 7:30. Teraz urzęduje na macie a ja jem śniadanko. pogodę mamy okropną, nawet na tarasie nie posiedzimy sobie bo jest zimno i strasznie pada deszcz i wieje wiatr :( ja sama w domku z Polą bo Julka z M pojechali odebrać nasz nowy zakup- rodzinny samochód. dziewczyny patrzyłam na ceny apartamentów do wynajęcia we Wrocławiu to ceny kosmiczne.
nic, biorę się zaraz za porządki i obiadek. miłego dnia życzę:)

reklama
Witajcie!
Dzieki myszowata za dobre mysli, Redan spal troche lepiej, bo budzil sie co 2 godzinki rowno z zegarkiem....Dzisiaj mnie czeka znowu pakowanie, jutro wylatujemy do mojej mamy, mam nadzieje Mlody bedzie spokojny, ba to juz doswiadczony turysta!

Ja dzisiaj zauważyłam, że drugi ząbek się przebił. Więc mamy już całe 2 zęby! Dzisiaj zresztą zostałam boleśnie ugryziona w palec ;)
gratuluje!!!

u nas jednak chyba nie ząbki, tylko brzuszek :-( ledwo kupę zrobiła, a namęczyła się przy tym okropnie. nie wiem, dlaczego tak jest, naprawdę ograniczam ryż do minimum, staram się nie łączyć z marchewką, wczoraj piła sok jabłkowy cały dzień i dziś też... szukałam słoikowych śliwek suszonych, bo teraz nie będę jej gotować przy przeprowadzce, ale nie było, więc kupiłam kaszke Nestle ze śliwkami. dam na śniadanko.

bardzo mało dziś zjadła... mam nadzieję, ze jutro bedzie lepiej.

blu gratuluje pogryzienia ;-)

byliśmy w tym nowym domku, spoko nareperowali te rzeczy, o które prosiliśmy, ale jednak dobrze się nam wydawało, że domek duuużo mniejszy od naszego apartamentu... no ale pomieścimy się :-) i najważniejsze, że ogrzewanie dobre, to był głowny powód, żeby nie marznąć z niemowlakiem tutaj.
chociaz szkoda, że się przeprowadzamy stąd... ach sentymenty ;-)
czytalam gdzies, ze od gotowanych jablek tez sa zatwardzenia (po surowych odwrotnie)....teraz jak zaczelam dawac jablko, to Redanek ma o wiele twardsze kupki, nawet po soku czy herbatce z sokiem jablkowym....(a nic poza jaglana, manna i jablkiem nie daje)

Milego Dnia!

ionka moja Ola je nutramigen chociaż nie ma stwierdzonej alergii :-( ale w drugim miesiącu życia miała straszne biegunki w ziązku z zakażeniem układu moczowego, potem ta operacja, lekarze nie chcieli obciążać jej jelitek zwykłym mlekiem i dlataego kazali zostać na nutramigenie :-( co chodze do lekarzy to pytam czy nie mogłabym przejś na inne mleko ale wolą żeby jadła to świństwo bleee, na inne produkty reaguje dobrze

Dziewczynki mamy ząbka hurra :-) dolna jedyneczka sie przebiła, widać że druga też się przebija, nie sa jeszcze za duże ale jak postukam łyżeczką to tak fajnie słychać:tak: , no i dzisiaj moja dzidzia na brzuszek pierwszy raz si przewróciła tylko potem była afera bo zrobiła to na śnie i się obudziła i nie wiedziała jak na plecki wrócić :tak:
Życze miłego dzionka:tak:

MOjemu wiktorkowi to 2 dolne ząbki naraz wyskoczyły i to w tydzien po tym jak skonczyl 4 miesiace. Wiktor ma podobnie ze przewraca sie we snie na brzuszek a potem wielki krzyk o pomoc oczywiscie dalej przez sen choc wczoraj przewrocił sie na brzuszek i spał dalej ale potem sama go obruciłam na plecki bo balam sie go zostawic tak spiacego

Bartus własnie akurat sobie kimnoł.Ja wczoraj posprzatałam mieszkanko miałam super pomocnice Wikusie,takze dzisiaj mam spokój.Ciekawe kiedy Bartus bedzie miał zebolka,bo mój M miał w 6 miesiącu.

Blu boję się zapytać gdzie cię Adaś ugryzł??:)

Moje dziecię próbuje przekrecieć sie na brzuszek...ale ręka ją blokuje i tkwi w takim zawieszeniu po czym ląduje na plecach zniesmaczona że znowu sie nie udało!!

reklama
Dzien dobry w ten deszczowy dzien:(:(
Chyba u wszystkich dzis taka pogoda paskudna:( jesien sie zaczyna na calego. pora zrobic porzadek w szafach i powyciagac cieplejsze rzeczy!

Olenka dzis pierwszy raz dosiegla stopka do buzi hihihih i nawet przez chwile ssala paluszka:)

Mimo pogody zycze milego dnia!!

Do góry