reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie kobitki :)
jejku nocka koszmar mała tak wędrowała po łóżeczku że co 2 godziny robiła nam pobudkę bo gdzieś zaplątała w szczebelki i nie mogła wyleźć. rano zjadła tylko 150 kaszki :( i spałyśmy do 9 a pobudka o 6:30 była.

zapowiada się u nas piękny dzień więc po południu na cmentarz pojedziemy. mała do chusty i wio :)

Marciaa piękne te suknie i miejsca też. ja pamiętam jak mnie było ciężko się zdecydować na suknię :) ech kiedy to było ....

miłego dzisiejszego dnia Wam życzę

Marciaa mi sie Dworek bardzo podoba :happy:

No i kolejny dzien sie zaczal, smutny troche... Szkoda, ze nie moge jechac na grob mojej Mamci...

A u nas zmiana czasu nie daje sie we znaki na szczescie. Tylko o 6 sie rozbudzil, bo M szedl do pracy. Ale usnelismy i przed 8 wstalismy na sniadanko :happy: Wtrabil 240ml :szok: mleka z kaszka.
Narazie zmykam, bo musze uspic Mlodziez, do pozniej.

a ja dzis beznadziejnie sie czuję.
w nocy karmiłam Olę i ledwo dokończyłam, bo poleciałam rzygać :-( nie wiem co sie dzieje :-( juz od kilku nocy mnie okrutnie mdliło, ale dzis było gorzej :-( czy można rzygać z wyczerpania??

głowa pęka.

Marciaa fajnie Ci :-) ja pamietam, ze wybrałam suknię z internetu i jak ją przymierzyłam, to od razu się z niej wyleczyłam ;-) okropna była hehe.
ale jak założyłam "swoją" to od razu wiedziałam, że to ta :-)

Witam Was Kochane:)

U nas nocka ok,Bartus ładnie spał do 7,potem wzielismy go do siebie i lezelismy chwile.Bylismy juz w kosciółku i dzisiaj jedziemy do rodziców na wyżerke.Bartus juz ładnie wcina wszystko co mu daje do jedzonka,jest ruchliwym i wesołym chłopaczkiem.

Marciaa śliczne sukienki:)
Maborka witaj:)

Dobrego dnia:)

a ja dzis beznadziejnie sie czuję.
w nocy karmiłam Olę i ledwo dokończyłam, bo poleciałam rzygać :-( nie wiem co sie dzieje :-( juz od kilku nocy mnie okrutnie mdliło, ale dzis było gorzej :-( czy można rzygać z wyczerpania??

głowa pęka.
To mozliwe. Ja tez tak czasem mam:( Zdrowka zycze!

Madzia super, ze Bartus juz wraca do formy:)

Hej! Marciaa sliczne sukienki a ten dworek cudny!! Bym chciala przezyc to jeszcze raz!!
U nas tez czas pozmienila mala obudzila sie przed 6 a zawsze wstawala po 7 ale tatus wolne wiec ja sobie spalam,teraz ja szykuje do spania. :) Ja mam chwilke odpoczynku i zeby zajrzec co u was.

Tabasia,marti8 cieszę się, że mnie jeszcze pamiętacie. Teraz odpisuję, ale za to mój P. za mnie składa ubranka, a czeka mnie jeszcze końcówka prasowania, kończy się pranie, nie zmyłam jeszcze naczyń po kolacji... Strategia i planowanie :| jak wy godzicie wszystkie obowiązki i jeszcze piszecie? Jakiś tajny sposób?
Dzisiejsza noc była krótka, Szym mało śpi, budzi się z wrzaskiem wręcz i do cysia, i tak w koło Macieju... spałam tyci, tyci... Gdy on zasypia, ja tez z reguły, 19 i padam po całym dniu. Ale taki on już żwawy.
Tak, tak - już pisze do Ccaroline ;)
A i dziewczyny, mam pytanie - odzywa się tu jeszcze Mississ? I czy jej starania się udały?

ionka zapewne może być to efekt skrajnego zmęczenia, ale pamiętam jak mama mi opowiadała, że miała tak będąc ze mną w ciąży takiej wczesnej bardzo - coś ją w nocy zrywało i leciała do łazienki;-)

edit: żeby nie było ja Ciebie nie straszę;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie z wieczora,
cos mi sie z dzieckiem porobilo, spi 4 godzine!!!!!chyba postraszenie lekarzem dalo wiecej niz myslalam...hehehe...ale teraz nie wiem, jak mi z nocka pojdzie.....ale co tam, przynajmniej sie wyspi Mlody...

a lekarz mi powiedziala, ze ze spaniem, zebym poradzila sie innych matek (!!!).....i jeszcze dala mi parafine, bo Mlody ma plamki suchej skory na czole i plecach (egzema)

a ja teraz wypoczeta, juz nie wiem co ze soba zrobic....tylko czekam na przebudzenie ksiecia....

Do góry