maborka
Fanka BB :)
Zajrzałam na grudzień. Mississ niestety jest w szpitalu. Od jakiegoś czasu się nie odzywa na forum. 
Niech tylko dobrze będzie.
Niech tylko dobrze będzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Zrobily mi sie grudki troszke jak zageszczalam.
Ale to moj drugi sos ktory robie w swoim zyciu!! Bez gotowcow. jeszcze kilka razy i bedzie dobrze nie znechecam sie poki co. Mala sie przebudza juz co chwila zabki nastepne ida...
, brak czasu na wszystko, wracam z pracy ok 16 do 21 ciagle z malym a potem jak usnie nieraz Was przeczytam a nieraz usypiam z malym , wczoraj to kapalam sie chyba o 1 w nocy bo jak padalam to nie w gowie bylo mi mycie
,a sprawdziany ostatnio mi M sprawdza
.
, a jeszcze od wczoraj mamy katarek i sie troszke meczy :-(
,narazie nie jest zle bo mamy stara szafe rodzicow i mam gdzie trzymac rzeczy , gorzej z łozkiem , kiepsko sie spi nie na swoim.
,a tam musimy czekac bo maja przyjsc zrobic nam nakladki na parapety i jakos ich nie widac .