reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

owlrene jej ... współczuję :-( duuuużo zdrówka dla Was !

pierwsza !!

hej:-)

u nas noc katastrofa, spalam moze ze 3,5 godziny w tym 3 od 3-6.
Albo brzuszek albo alergia, bo nas wysypalo po brzoskwini.

Ale się Maleństwo musi nacierpieć przez tą alergię ... mam nadzieję, że szybo z niej wyrośnie.

witam!!
a u mnie noc ok, ale od 2 bo do 2 bylo wstawanie co chwilke, za to od 2 spal do 7, chorobsko minelo ale dla pewnosci ide dzis do przychodni sprawdzic co i jak, nie wiem ile ten antybiotyk mam podawac...

yupi ! :biggrin2: i oby więcej nic więcej się nie przyplątywało. Ale masz dzielnego synka ! Raz dwa sobie poradził Pawełek ;-)

hejka
a ja dzis sie mega wyspałam ani razu nie wstałam do młodego ;-))))
sloneczko nawet wyszło poczekam az Ł. wroci i pojdziemy na sanki na chwilkę :-)

ale Wam zazdroszczę :happy: ... mój Miły w tygodniu wraca tuż przed kąpielą zatem nie mamy szans na wspólne spacery :-( Tylko weekend nam zostaje na nadrabianie życia rodzinnego :biggrin2: Udanych testów saneczek !

Hej hej:-)No i mamy nawrót zimy - sypie na maxa!!! Nie wiem czemu ale mam dziś tragiczny humor - wszystko mnie wnerwia wrr...No nic trzeba jakoś przetrwać ten dzień:sorry:Nocka średniawa tzn bez licznych pobudek, ale wstaliśmy o 5.55:dry:
ajentka buziak dla Marcelka!
Miłego dnia Wam życzę i sobie też!:-):-p

myszowata ja chyba też mam spadek samopoczucia ... w związku z tym zaplanowałam, że 2 razy w tygodniu będę chodzić na basen - tak jak Ty na fitness biegasz ;-)

Witajcie!

oj chyba kolejne zeby ida u nas, ale nie widzialam, bo to trojki!!!:szok: az niemozliwe, jedne z gory, drugie z dolu, pewnie troche to potrwa.....bezsenncyh nocek ciag dalszy...

heronek u nas jeszcze ani pół nie ma ... bezsennych nocek współczuję ... a nawet łączę się w bólu gdyż u nas również aktywności więcej niż snu.

Witam sie!
Dziekuje dziewczyny! Fajnie, ze moge Was znow poczytac.
Olenka dzis jest bardzo nieznosna, chyba czuje, ze jest u siebie w domu i wydaje jej sie, ze moze wszytsko. Poza tym raczkuje, wspina sie na wszystkim, wiec lacze sie w bolu z Wami dzieczyny:)

nesia super, że już jesteście ;-) A powiedz mi czy Ty jesteś z okolic Zagłębia czy mi się wydawało?
no i siedzimy sobie tydzień w domku

witam mag !!! sporo Cie nie było ale myślę, że teraz z racji L4 nadrobisz BB :biggrin2: Zdrówka dla Szymka.

Antoni śpi a tu przyszedł Mikołaj do niego ... miał poślizg lekki ale lepiej później niż wcale :-D

a oto co przyniósł:

Bujane.pl - Barbados

jak tylko Tatuś wróci z pracy to zainstaluje sprzęt i zaczynam się bujać !!! :biggrin2: Ale się cieszę :tak:

myszowata sto lat dla Franusia !!!

ajentka Marcelkowi również najlepsze życzenia :)

nesia spóźnione ale szczere ale Oleńki !

reklama
Witajcie mamuśki
Wybaczcie ze w weekend nie pisałam, ale nie mialam kompletnie czasu.
Z Krystim juz lepiej, odzyskał glos jutro skonczymy antybiotyk to w srode pojdziemy do lekarza. Ale juz widze po nim ze lepiej, chrypka całkowicie zniknela.
Teraz sobie smacznie śpi.
Ja gotuje obiadek a Sebi " pisze auto" w sensie ze rysuje w zeszycie auta hehe.
Potem przyjdzie do mnie kolezanka z synkiem to chociaz czas mi szybciej minie.

Solenizantom ogromne buziaczki

Aaaaa.... i witam nową marcówke :) Tomas ( piekne imie ) śliczniutek !!

myszowata ja mogę polecić Loreal telescopic - wystepuję też w granacie a ja używam czarny i brąz z niego i jest rewelacja , ne kruszy się, nie skleja rzęs i szczoteczka jest fajna :)

a u nas od rana nie jechał pług, droga tak strasznie zasypana że wyjeżdżając ode mnie przydał by się napęd na 4x4 a takiego u mnie brak:(

dziewczyny co myślicie o granatowym tuszu do rzęs? może nawet bardziej na lato niż na teraz...hmm?
Bardzo lubię granatowy.Zawsze uzywałam z Oriflame.Muszę w kosmetykach kolorowych porządek zrobić i sie od nowa obkupic:)Uwielbiam to:)
niedlugo wtawię filmik na zamknietym jak Niko sie slizga :-)
Solenizantom buziaczki!!!:******
Niko padł włączyłam sobie kolędy Mariah Carey ale fajnie :-)
Kurcze ja bym chciala juz pierniki zrobic ale czekam za sprzetem bo nie cierpie wyrabiac ciasta ;-P
co do zębów kurcze u nas 3 miesieczny zastój prawie szok...
Marcia u nas był taki zastój po dolnych jedynkach prawie cztery mesiące nic nie wyszło.Za to teraz jeden za drugim:)
hej mamusie :-)

próbowałam nadrobić wczoraj i dziś, ale tyyyyle namachałyście, że juz nie pamiętam co komu :-)

wszystkim chorowitkom zdrówka!
wszystkim solenizantom najlepszego!

monia, u nas brzoskwinia okropnie uczula. a problemy brzuszkowe mamy po budyniu.

a wiecie, że chyba znalazłam winowajcę Olci uczulenia.
podczas jednej z bezsennych nocy (łączę się w bólu- Monia) wymyśliłam, że może to herbatka.
odstawiliśmy herbatę cytrynową i zeszło wszystko! jakies jeszcze mikro szorstkie miejsca zostały, ale widać super poprawę.
Ionka u nas po cytrynie była wysypka.Tatuś dał swojej herbaty z cytryna i wystarczyło!
ccaroline glos oddany.
a ja dzis znowu kursuje. Niech wreszcie wyzdrowieje bo to juz 3 nocka nie przespana.Najgorzej z cora bo jej skacze wysoko temperatura i ciezko jej zbic.A boje sie zeby drgawek nie dostala wiec czowam zeby nie przespac goraczki bo ona nie obudzi sie i nie placze.Kubus zawsze jak ma wyzsza temp. to placze lub jeczy to latwo rozpoznac.

Marcelkowi i Franusiowi stolat dzisiaj.

Mag dawno cie nie widzialam pozdrawiam.
OwIrene duzo zdrówka dla dzieci i sił dla Ciebie!
Dla Oleńki ,Marcelka i Franusia ślemy całusy!!!
Od trzech dni Milence musze wciskac jedzenie, nie ma ochoty na nic.Denerwuje mnie to:(

reklama
nesiaa moje gratulacje!

co do tuszy to rok temu na gwiazdkę dostałm od teściów lancome hypnose - super, ale sama nie wydam tyle na tusz:no:

Do góry