reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!

meg buziaki dla Szymka!

myszowata zdrowka dla Franka!!!ja tez nurofen daje...

Tabasia dobrze, ze sie odezwalas!a Redan tez lubi stopy gryzc...hehehehe

a co do mleka, to tutaj jak juz mowilam, zalecane jest od 1 roku, wiec co lekarz to inna opinia...

Milego Dnia!

reklama
myszowata może faktycznie to 3 dniówka, zobaczymy czy na początku zauważysz wysypkę, na początku na główce i zaczyna schodzić w dół, u nas książkowo temperatura 3 dni i potem wysypka która zniknęła w 2 dni. jak byliśmy u lekarza i powiedziała że jeśli gorączka będzie trwała 4 dzień to mocz odrazu do badania. ale minęło. i wysypka też zniknęła. u nas przy trzydniówce też temperatura spadała , i potem wzrastała i tak przez 3 dni.

mag buziak dla Szymona *)
tabasia czemu starania przesunięte w czasie, co się stało ?

a my po spacerku ale byłyśy króciutko bo po chorobie to tak od razu na długo bałam się , ale czerwone pysie są :)

blu ale 38,5 to już dosyć wysoka temperatura. Nawet nie wiedziałam, że są takie zalecenia. MOże one dotyczą dorisłych a nie dzieci?

Właśnie u małych dzieci temp. do 38,5 stopni to dopiero stan podgorączkowy, powyżej jest już gorączka. I też znam takie zalecenie u dzieci, ale też zbijam jak jest niższa - przede wszystkim wieczorem, bo w nocy i tak wzrasta.

reklama
czarnuszka nam z konta nie zabrali bo jak by zabrali to spoko to tylko 100zł, egzekutor urzędu skarbowego zablokował całe konto do czasu uregulowania. tylko M.wyrzucił mandat co najlepsze :( i teraz kurde nie wie gdzie iść :( a gmina lada dzień ma kasę wysłać. A w banku powiedzieli że może się tak zdarzyć że przed świętami nam go nie odblokuja :( bo już mało czasu nawet jak dziś zapłacimy !!! Jestem ciemna masa w tego rodzaju sprawach :(

Do góry