reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!

mazia dronka buziaki dla Malutkich!!!

dronka zdrowka dla K i oby szybko sie zagoilo!!!

zdrowka dla wszystkich chorych!!!

Monia kciuki zacisniete!

Redan juz o wiele lepiej, juz tylko troche pokasluje i to mokrym kaszlem, wiec sie odrywa...Za to ja z goraczka...bleeee...nienawidze byc chora
Ja tez nie jestem za dublowaniem imion w tym samym pokoleniu. U nas na szczescie sie to nie zdarza...
A my juz po pierwszej godzince w zlobku. Mlody zachowywal sie porzadnie, tylko po kazdej wedrowce wracal sie przytulic do mnie....Ciezko bedzie. Jutro na 4 godzinki, a w piatke na caly dzien. Pewnie bede czatowala pod przedszkolem..hehehehe

Milego popoludnia!

reklama
był u nas lekarz i Pola ma antybiotyk, Julka też :( więc niestety jestem uziemiona w domu.
nie mam dziś coś weny:( jakaś taka jestem rozbita, dziewuszki nie gniewajcie się jak dziś nic nikomu nie odpiszę. obiecuję nadrobić to jutro

no to masz czarna fajnie:tak:, ja mam nadzieje ze mojemu przejdzie ten ranny ptaszek;-)

wrocilismy ze spacerku, zrobilam zakupy sloiczkowe, dzis banana pawelek zje, zobaczymy czy bedzie oki, wkurzajace ze znow musze ze wszystkim uwazac...:wściekła/y:
kupilam do twarzy krem emolium bo fajnie dziala na te suche czerwone plamki...

poza tym kolejna kawa!!;-)

Czarnuszka88

nie wiedziałam założyłam sobie konto i wpadłam na to forum, ale skoro nie jestem tu mile widziana to żaden problem :( Mój Damianciu jest z marca, ale nie z 2010 roku- faktycznie nie przemyślałam że to forum dla tych roczników, trzymajcie się ciepło pozdrawiam

Titka nie wygłupiaj się! jeśli Ci u nas pasuje to nikt Cię nie wygania przeciez. Myślę, że będziemy mogły czerpać z twojego doświadczenia :-)
Myślę, że dziewczyny się ze mną zgodzą.
heronek dobrze, ze z Redankiem lepiej. Trzymam kciuki, żeby mały dobrze zniósł żłobek. Mój Przemek uwielia tam chodzić, dużo dzieci do zabawy. My mamy przeżywamy tą rozłąkę bardziej niż dzieci :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie.

U nas nocka podobnie jak poprzednia katastrofa.
Obudzil sie o 1 i do 4 szalal.czyzby poprzestawial mu sie dzien z noca?Myslalam ze to tylko u noworodkow.Chyba musze przestawic go w spaniu dziennym z 3 drzemek na 2 bo moze to za duzo.No ale to bedzie ciezko bo on wsiada do auta i po kilku minutach zasypia.A jezdzimy duzo.
W kazdym razie musze strzelic sobie siekiere na przebudzenie bo normalnie sajgon.

Witam od rana, na dworze jest biało i mroźno zdążyłam już być z psem :) popijam kawke od rana. Wczoraj swój plan wykonałam dzis mam kolejny. Zaraz pogram z synkiem w statki bo dostał na gw iazdkę i juz truje, abym się odkleiła od kompa haha

Z tym sądem pracy to dobra rada, ale kto chciałby wrócic do pracy po wygraniu sprawy jeśli go tam nie chcą :( smutne....

Tika w tym przypadku to byl duzy zaklad i otoczenie przyjazne a ze dyrektor czy kierownik krzywo patrzy to kazdemu wisi bo widzi sie ich tylko kilaka razy w tygodniu albo i nawet wcale.Wazne ze jej zwrocili zalegle pensje i miala prace bo sama wychowywala dziecko.
Zreszta jakby co to i tak daje czas na znalezienie nowej pracy.
Tika mnie nie przeszkadzasz tylko czy ciebie nie beda nudzily nasze tematy bo tu glownie o kaszkach kupkach itp:)

Monia bardzo Wam wsółczuje:(
CC zdrówka dla dzieciaczków
Moni27 moje dziecko też śpi z nami i wcale nie myśle o wyprowadzce jej-chyba to dla mnie byłaby wieksza trauma niz dla małej no cóż uwielbiam tulic sie wnocy do niej:)
Asiu super ze z dzidzią wszytko ok...czyzby jedyna dzieczynka wsrod chłopców:)??
Naska zdrówka dla Ł!! i tez uważam ze z imieniem warto poczekac do narodzin bo moze byc tak jak u nas.....hahah po 3 tygodniach od urodzin zrobiła sie z Hani - Gabriela Hanna:rofl2: przez gardło mi nie mogła przejsc Hania bo po prostu do niej nie pasowało - ale jak ktos mówi do niej to mi nie przeszkadza:) i zaminilismy Zygotyne (z czasów w brzusiu) na Zyzie i tak tez do niej mowilismy:sorry2: no i opcja mamy Ani i corki Hani sie nie sprawdzila:dry:

A u nas K w szpitalu jutro czeka go operacja:-( jednak noga sie nie zrosnie i musi miec skęcona na śruby...i pewnie czeka nas samotny sylwester:-(

Dronka wspolczuje mezowi bedzie ciezko ale skoro to jedyne wyjscie to trzeba przetrwac.
caluski dla coreczki

Ide robic sniadanko gagatkom bo starsze dopiero wstaly i bawia sie z malym ale cos tam na dole za glosno nie wiem ktore gorsze.Kloca sieo glupstwa a Maks chce im dorownac i kloci sie po swojemu.Kapitalnie to z boku wyglada tylko dlaczego jak jestem taka niewyspana i glowa mi peka.

Ostatnia edycja:
Ionka ja tez nie zaczaiłam że chodzi o Antosia i Antosie:)
Polusia zdrówka dla dziewczynek:*
Yra dzieki za informacje. K ma zdjęty juz gips, pobrali krew i jest na czczo:/ oby byla jutro operacja bo innych trzymaja tak po 2-3 dni o kroplówkach bo są nagłe przypadki i zaplanowane operacje przesuwają sie na dalszy plan:/
Mazia buziaki dla Jasia:* i na szczeście nie muslsilismy zminiac imienia w urzedzie bo mielismy tak odlegly teramin wyznaczony:) no a juz inni przyswoili ze mamy córcie Hanie bo tak oznajmilismy po porodzie:) nieststy wyszło w praniu ze do niej po prostu to nie pasowało...nawet teść który w sumie sie obrazil ze bez konsultacji z nimi wybraliśmy imie Gabrysia twierdzil ze musimy zminic z Hani bo do niej nie pasuje i tez nazywał mała Zyzia...ale nie wiedzialam ze wam nie pisalam-pewnie w trudnych poczatkch nie mialam czasu na tlumaczenie:)
Titka forum to wolny wybór i kazdy moze sie udzielac... wiec zostan z Nami:) fakt mozemy miec troche inne problemy z naszymi mnieszymi dziećmi niz ty ale Ramari ma racje - posłuchamy Twoich rad:)

no to dzięki bo tu panuje taka ciepła atmosfera- a jesli będe mogła to oczywiście radami posłuże- lubie też słuchać rad niani na TVN Style- ale to jedynie co do wychowania, chociaż kazde dziecko jest inne i nie każda metoda działa na całe przedszkole haha :) no ja nie chwaląc się ten czas tak leci, ze w tym roku szkolnym mam komunie i troszke inne problemy, ale co tam będzie się działo :)))

no własnie a propo komunii to może podpowiecie mi co kupują chrześni na komunie bo to co się dzieje to włosy na głowie stają :( jakaś porażka finansowa ??? bo gorzej jak dziecko wszystko ma ???

reklama
Moj syn ma komunie w tym roku i wlasnie zastanawiam sie co z tym fantem zrobic.W domu czy w restauracji.Wolalabym w restauracji ale tu sale mozna dopiero od 30-40 osob.A na sam obiad do restauracji to glupio mi tylko robic tymbardziej ze syn chce dj-a bo byl u kolezanki i u niej byl i on chce tez duza komunie a u mnie z rodzinka tu w Stanach krucho bo moja cala rodzina w Polsce.

Co do prezentu to tez mielismy problem jak mojego G chrzestnica miala komunie bo wszystko miala.Kupilam jej lancuszek z zawieszka i pieniadze dalam to jej sie prezent nie podobal bo chciala prezent.tylko co kupic jak dziecko juz wszystko ma(komputer,rower,hulajnoge,telefon)

Do góry