reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mazia przepraszam umknęło mi, proszę wycałuj Jasia:***
dronka współczuję mezowi operacji i bólu i Tobie ogólnie te sytuacji.
CCaaroline, Polusia zdróweczka dla dzieci:) Moje skarby tez chechłają,latam od jednego do drugiego ,bo źle śpią:( Miałam piec przekładaniec z makiem ,jutro sernik na sylwka ale nie dam rady.Dopiero po południu jak mama bedzie to mi pomoże z dziećmi.Milence dodatkowo kolejny ząbek wyszedł dzisiaj.To 7.
Do urodzinek tak blisko:)Mam pomysł:)Nasze dzieci rodziły sie niemalże w jednym czasie,znamy się i swoje dzieci wirtualnie.Opowiemy im kiedys o tym ,jak rozmawiamy tu o kupkach,ząbkach i pierwszych kroczkach:)Miłoby było pokazać też pamiątkowe kartki urodzinowe,od dzieci i mam marcowych :)Może bedziemy wysyłać dzieciom karteczki na 1 urodzinki?To trochę koszty by były bo jest nas sporo.Tak mi dzis wpadło do głowy .

reklama
Fajny pomysł Frotka :)
Ja też miałam szykować na Sylwestra a rozłożyło mnie na łopatki choróbsko :( dobrze że z BALU zrezygnowałam bo chora bym nie poszła :) he he. A po za tym okazała się wielka lipa bo 80osób zaledwie idzie i zespół zrezygnowała i jakieś 20latki grać będą :)
Dobranoc!!! Do jutra :)
Pokazałam M.wasze zdanie na temat roweru :) i będzie dyskusja w Nowy Rok na ten temat przy obiedzie z jego mamą i siostrą.

Kiedyś jak teściowa mnie bardzo obraziła i skrzywdziła swoją gadka na mój temat to powaliłam się bratu...on nie wytrzymał i pojechał od razu do niej do pracy i wygarnął jej przy pracownikach i klientach od tego czasu robimy każde urodziny dzieci 2razy bo ona nie chce go wiedzieć. No i w tym problem :( no a teście ogólnie butami wchodzą od początku we wszystko. Dopóki żyła moja mama i ona mi pomagała to miałam sile ich olewać,

Szkoda mi ciebie dziewczyno.fajna babka z ciebie i oni to wykorzystuja bo sie nie odzywasz.Ja mysle ze twoj maz powinien sie za to wszystko zabrac i zrobic z tym pozadek. A ja nie patrzylabym na nic tylko brata bym zapraszala normalnie.sama baba sobie winna prawdy sie wstydzi?czemu dziecko i ty macie cierpiec. Jeszcze dwie imprezy robic szok.Jak nie pasuje to nie przyjdzie i o sobie wystawi opinie.

Kochane pisałam oststnio, ze jestem chora. Niestety poszło w zatoki :-( Znacie jakieś sprawdzone sposoby, które może stosować ciążarna? Niedawno wzięłam paracetamol i bólu nie czuje ale boje się pomyśleć co będzie później... Psikam sobie euphorbium do nosa i inhaluje się solą ale to nie pomaga.

Ja niestety nie znam ale moze lepiej zadzwon przynajmniej do lekarza albo przejdz sie do apteki.Tak bezpieczniej.

Frotka fajny to pomysl a i fajna pamiatka.

Szkoda mi ciebie dziewczyno.fajna babka z ciebie i oni to wykorzystuja bo sie nie odzywasz.Ja mysle ze twoj maz powinien sie za to wszystko zabrac i zrobic z tym pozadek. A ja nie patrzylabym na nic tylko brata bym zapraszala normalnie.sama baba sobie winna prawdy sie wstydzi?czemu dziecko i ty macie cierpiec. Jeszcze dwie imprezy robic szok.Jak nie pasuje to nie przyjdzie i o sobie wystawi opinie.
OwIrene napisałaś tak jak ja też widzę:)

Polka i ramari zdrówka kochane:**Jeszcze się nie położyłam ,cały czas z Milenka na ręku bo płacz:(i gorączka.A małż z synkiem :(Rozłożyło nam dzieci konkretnie, jutro lekarza na wizytę wołam.zmykam trzeba spać kiedy i one śpia.Dobranoc

Witajcie już przy kawce a może dopiero haha
tak sobie czytam i uświadamiam sobie problemy niektórych z Was, czasem stoi się miedzy młotem a kowadłem, ale z reguły dobrymi checiami piekło wybrukowane i ludzie tego nie doceniają.
Ja robie wszystko podług siebie i nigdy nie brałabym kredytu na komunie chrzesniaka- no chyba ze byłaby jakas choroba w rodzinie, ale na szczescie meża mam za sobą i nie dajemy sie zwariowac presji rodziny. Teraz juz nie ale czesto dogryzali nam o drugie dziecko i zawsze dostawali głupia odpowiedz ode mnie a jeszcze głupsza od mojego męża. Trzeba sie wspierac no i grac w jednej drużynie.
to dopijam kawke i zmykam do Damiancia bo plastolinie dostał, ale jakąś dziwną, że magnesy mozna robić , no i trzeba robic hahaha

witam ja tez wlasnie kawka pierwsza, pawelek z babcia ogladaja na dobre i na zle ;-)

wybieram sie dzis poogladac bo nie mam co na sylwestra ubrac a idziemy do knajpy do znajomych i jakos trzeba wygladac a ja tutaj tylko same swetry, tylko co w tej wiosce kupie he he,a jak nie to jutro do wiekszego miasta musze jechac a i jeszcze nie wiem czy nie skoczymy pojedzic na sportowa doline, tak w ramach rozruchu ;-)

pawel spal ladnie, chociaz pobudka 6.10 ale co zrobie, poszlam spac o 23 to sie wyspalam i tak, przynajmniej w nocy mi sie dziecko nie budzi, zawsze cos:D

frotka z tymi kartkami fajny pomysl ale znajac siebie to bede tak to odkladac, przenosic itp. ze w koncu jako jedyna nie wysle, nie umiem robic takich rzeczy, nawet smsa z zyczeniami ciezko mi napisac, nie umiem zoorganizowac na to czasu!!!!!... wiem wiem fatalna sprawa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ramari ja smarowałam czoło amolem w ciąży, gdy mi zatoki dokuczały i piłam herbatkę z imbirem

Witam! Ja także nadaję znad porannej kawusi;-) Franio spał pięknie do 7, następnie zjadł, pobawił się z tatą i znów śpi:tak:A ja dziś do gina:zawstydzona/y:

hej dziewczyny.

u nas dzisiaj nawet fajna nocka. tylko 3 pobudki. W tym o 4.15 na jedzenie, a jak zjadl to zrobil kupe i po spaniu. Godzine sie pobawilismy i o 5.30 usnal do 7.30. Takze jestem zadowolona.

Za to dzisiaj ma kiepski humor i ciagle mu cos nie pasuje.

Buziaki d;a chorowitkow tych duzych i tych malych :*

Witam!
U nas nocka srednia. Olenka cos poplakiwala, nie wiem czy zabek czy brzuszek:( Pobudka przez 7. Teraz juz drzemie. Jak sie obudzi to jedziemy do prababci bo w swieta byla w sanatorium i nie widzielismy sie jeszcze.
Milego dnia dziewczyny! Mam nadzieje, ze chorubska troche odpuscily!
AA Frotka super pomysl! Ja sie dolaczam!:)

reklama
Witam się!!!
Franek marudzi :( kapie mu z nosa :( ale je normalnie. Może to pogoda.
Wstałam z potwornym bólem głowy ale całą noc myślałam o 22miesięcznym synku Szwagierki - spadł z krzesła i uderzył głową i twarzą o podłogę z kafelkami. Czoło ma jak mutant :( siny nos i policzki w popękanych naczyniach :( żal mi go tak płakał :(

Dziś przygotowania do kinderbalu :) ale czy sił mi starczy? Nie wiem :) :(
Upiekłam wczoraj w miedzy czasie placek i połowy już nie ma a do jutra nawet zapach nie zostanie więc i placek trzeba podszykowac.

Idę na kawę bo w głowie aż mi się kręci taka jestem słaba :(
Buziaki i miłego dnia.

Do góry