reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!!!

alez naprodukowalyscie-dzisiaj wczesniej skonczylam, i troche sobie moge sama w domku poleniuchowac....

ionka niezle z tym kawalem o wakacjach...hehehe my w tym roku znowu do Italii,bo moja przyjaciolka ma slub w Rzymie, wiec od razu do mamy moje podlecimy..no i pewnie Polska, bo prababcia chce pilnie prawnuka widziec...:-) niestety finanse nie pozwola na prawdziwe wakacje :-( a mi sie marzy Ameryka Poludniowa, ale to by musialo by byc na conajmniej miesiac...

nesiaa wlasnie, musisz zajrzec na konkretna stronke linii, najlepiej na stronie lotniska zobaczyc jakie linie lataja z niego bezposrednio do miasta, gdzie chcesz leciec...

czarna zdrowka!

a z tym ubezpieczeniem auta, to chyba wszedzie tak zdzieraja, moja Toyota wynosi mnie £500 rocznie...smiechu warte...

reklama
Dziekuje dziewczyny za info o lotach. Mam jeszcze pytanie, co z jedzeniem dla maluchow? Mozna cos wniesc na poklad?

Moja niunia zrobila mi niespodzianke i usnela sama w lozeczku. Siedzialm chwile przy niej ale oczywiscie jak zawsze zaczela siadac, krecic sie, wstawac wiec mysle sobie a niech szaleje ide zjesc kolacje:p Przychodze a ta spi!!! Kochane dziecko.

Ja tez bralam udzial w kampani gerbera i teraz slep & pley. A zobowiazuje nas to tylko to wypelnienia raportu z rozmowy, przynajmniej tak bylo w kampani mleka.
A co do ubezpieczenia to Monia tez mi sie to wydaje kosmicznie duzo. Ja mam ubezp. w pzu ok700zl i to wydaje mi sie bardzo duzo. A w pzu sa po ukonczeniu 27 lat.
Oj jak ja byl chciala juz wakacje!!!!!! Cieplo, sloneczko:)
Puki co to mysle zeby z Olcia pojechac do tatusia w odwiedziny, ale mam loty tylko z przesiadka i to mnie troche przeraza:( Dziewczyny rezerwujecie loty przez net?? Jesli tak to moglabym poprosic adres stronki.

A skąd dokąd chcesz lecieć?
łoj widzę, że mi się uszczu[;iła lista znajomych, chyba mnie co niektóre dziewczyny usunęły:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
a czy to chodzi o to Jersey, tą wyspe koło Francji, chodziło mio liste przyjaciól w profilu
faktycznie , że słabe połączenie lotnicze pewnie będziesz leciała ryanairem, więc przy bukowaniu biletu , bedziesz musiała zaznaczyc , że bierzesz bagaż do 15 kg, niestety w tych liniach lotniczych płaci się za bagaż 15 funtów, bilet można zabukować przez internet i potem dostaje się specjalny kod który wystarczy pokazać przy odprawie na , lotnisku, warto też zaznajomić sie z regulaminem co i jak musi byc przewożone bo anglicy lubia robic problemy jeśli cos ma byc a nie jest we foliowych paczuszkach konkretnej wielkości:) co do jedzenia dla dziecka , tak spokojnie możesz zabrać to co potrzebujesz dla dziecka do bagażu podręcznego , czyli jakieś mleczko czy inne jedzonko, można także wziąć ze sobą wóżek spacerowy składany, powinien być on w cenie biletu, mam nadzieje że pomogłam choć troszku, :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry