reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Kochane spijcie słodko zycze przespanej nocy.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
o siemka candy 
pokaz nam Miloszka pewnie sie troche zmienil co
a z D bez zmian....
ide po pol desperadoska jednak...piciu mi sie chce
pokaz nam Miloszka pewnie sie troche zmienil co
a z D bez zmian....
ide po pol desperadoska jednak...piciu mi sie chce

Moni27
Monika
polusia zdrówka dla córci, z tymi choróbskami to można oszaleć mnie kaszel już 3 tydz męczy mam nadzieje że u Oli nie będzie powtórki
Asia buziaki dla Szymcia
frotka 74 zdrówka dla małego, bidulek
Kurcze moje dzidzi dało mi dzisiaj popalić żadnego spania przez cały dzień, masakra
a do tego po tej chorobie wogóle nie ma apetytu, zrobiłam jej jabłuszko z kaszką manną to miała odruch wymiotny jak spróbowała i wkońcu zwymiotowała. Zupke trzeba było wcisnąć a o wieczorną kaszke urządziła mi taką afere że hejj normalnie tak smarkula pyskuje po swojemu
tylko nie nie nie mówi po czym zaczeła machać rękami, uderzyła w miske i cały sinlac na ścianie wylądował ehhh szkoda gadać.
Dopiero o 22 poszła spać więc posprzątałam i teraz delektuje się ciszą
Spokojnej nocki życze
Asia buziaki dla Szymcia

frotka 74 zdrówka dla małego, bidulek
Kurcze moje dzidzi dało mi dzisiaj popalić żadnego spania przez cały dzień, masakra

Dopiero o 22 poszła spać więc posprzątałam i teraz delektuje się ciszą

Spokojnej nocki życze
Hej.;-)
U nas był dziś ciężki dzień, małego moja mama wybudziła niezamierzonym hałasem z piewszej drzemki i był megaaa marudny, wszystko na nie a spać ponownie oczywiście nie dał się położyć.
Jutro obiecałam sobie że od rana poświęcę mu więcej czasu bo tak to tylko na podłodze bidulek sam się bawi a mama ciągle zajęta pracą na kompie i innymi dylematami o czym więcej naTS popołudniami też w pracy w gabinecie więc jutro sobie obiecałam że mam wszystko w d..... i przenoszę się na podłogę wraz z synkiem
Frotka Jej biedny Miłoszek:-( Dużo zdrówka dla niego
Asia Buziaki dla Szymcia!
Polusia Dla Julki też zdrówka! Niech te choroby ida precz.
Candy Witaj i pisz częściej!
Dobranoc dziewczynki!
U nas był dziś ciężki dzień, małego moja mama wybudziła niezamierzonym hałasem z piewszej drzemki i był megaaa marudny, wszystko na nie a spać ponownie oczywiście nie dał się położyć.

Frotka Jej biedny Miłoszek:-( Dużo zdrówka dla niego
Asia Buziaki dla Szymcia!

Polusia Dla Julki też zdrówka! Niech te choroby ida precz.
Candy Witaj i pisz częściej!
Dobranoc dziewczynki!
M
myszowata
Gość
frotka zdrówka dla Miłoszka!
polusia jak Julka?
Hej! Pierwsza!Wpadam na moment bo Młody szaleje! Spaliśmy dziś do 8!Wow!:-)Zajrze potem!
Miłego dzionka:-)
polusia jak Julka?
Hej! Pierwsza!Wpadam na moment bo Młody szaleje! Spaliśmy dziś do 8!Wow!:-)Zajrze potem!
Miłego dzionka:-)
k_aralajna
Fanka BB :)
ja tez wpadam na chwilke, rozklada mnie chorobsko, fatalnie... a mielismy jechac w gory jutro na tydzien...
no nic zobaczymy, zaraz musze jechac obraczki ogladac bo sie z m umowilam, jakos musze dac rade
potem wpadne cos naskrobac
no nic zobaczymy, zaraz musze jechac obraczki ogladac bo sie z m umowilam, jakos musze dac rade
potem wpadne cos naskrobac
myszowata dziękuje za troskę
Julka bez zmian , mam nadzieję tylko że leki podziałają
witajcie
myśmy dziś wstały 8:15 i pewnie odpuszczę jej drzemkę o 11, pójdziemy na spacerek może się zdrzemnie 15 min we wózku
piękna pogoda się zapowiada , słoneczko świeci a moje starsze dziecko zamiast korzystać to leży w łóżku.
a mnie strasznie boli ząb a do lekarza dopiero 7.02
lecę na śniadanko miłego dnia
frotka zdrówka dla Miłosza *)
witajcie
myśmy dziś wstały 8:15 i pewnie odpuszczę jej drzemkę o 11, pójdziemy na spacerek może się zdrzemnie 15 min we wózku
piękna pogoda się zapowiada , słoneczko świeci a moje starsze dziecko zamiast korzystać to leży w łóżku.
a mnie strasznie boli ząb a do lekarza dopiero 7.02
lecę na śniadanko miłego dnia
frotka zdrówka dla Miłosza *)
ja tylko na chwile, bo znow niewyspana
jak dlugo trwa u dziecka katar???, bo u nas 5 dzien leje sie z nosa, wczoraj bylo lepiej a dzis znow gorzej
trzymajcie sie wszystkie, jak Franio wroci do zdrowia, to bede Was nadrabiac!
jak dlugo trwa u dziecka katar???, bo u nas 5 dzien leje sie z nosa, wczoraj bylo lepiej a dzis znow gorzej
trzymajcie sie wszystkie, jak Franio wroci do zdrowia, to bede Was nadrabiac!
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Witam Was
Ja tez jestem niewyspana.Szłam spac o 23,Bartus juz dawno spał,ale budził sie przez sen z płaczem,o 24 tak płakał ze nie mogłam go uspokoic wziełam go na rece utulałam,chciałam odłozyc dalej w ryk,tak przez 20min,wkoncu odłozyłam zrobiłam mleczko i spalismy do 5 Bartus zaczynał dzien ja go przebrałam,bo pielucha była jal balon i pewnie by juz nie spał dałam mleko i spalismy do 8,a ja polezałam do 8.30,Bartus zrobił kupe i musiałam juz wstac.Niewiem co teraz z tymi nockami tak ładnie mi spał całą noc a teraz sie budzi płacze i w dzien marudny.
My odstawilismy inhalacje i mam nadziej ze bedzie dobrze.
A moja kuzynka wczoraj o 7.45 urodziła śliczną córke wazyła 3750 i mierzyła 58 cały tatus taka pyzunia to jest.
U nas mróz -11ale słoneczko ładnie swieci.
Dzieciaczkom chorym duzo zdrówka zycze!!!
Dobrego dnia
Ja tez jestem niewyspana.Szłam spac o 23,Bartus juz dawno spał,ale budził sie przez sen z płaczem,o 24 tak płakał ze nie mogłam go uspokoic wziełam go na rece utulałam,chciałam odłozyc dalej w ryk,tak przez 20min,wkoncu odłozyłam zrobiłam mleczko i spalismy do 5 Bartus zaczynał dzien ja go przebrałam,bo pielucha była jal balon i pewnie by juz nie spał dałam mleko i spalismy do 8,a ja polezałam do 8.30,Bartus zrobił kupe i musiałam juz wstac.Niewiem co teraz z tymi nockami tak ładnie mi spał całą noc a teraz sie budzi płacze i w dzien marudny.
My odstawilismy inhalacje i mam nadziej ze bedzie dobrze.
A moja kuzynka wczoraj o 7.45 urodziła śliczną córke wazyła 3750 i mierzyła 58 cały tatus taka pyzunia to jest.
U nas mróz -11ale słoneczko ładnie swieci.
Dzieciaczkom chorym duzo zdrówka zycze!!!
Dobrego dnia