reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ożywiło się forum :)
!!! :)

U nas klocki teraz na topie i te wadera i drewniane po za tym budowanie torów i zabawa autami więc chyba w tym kierunku pójdziemy wybierając gwiazdkowe prezenty :) :) a wszystkie na mojej głowie od taty, siostry i brata mojego i od nas :) dla trójki będzie co wybierać...

Cześć wybrane na all ale okazuje się w sklepach można taniej dostać :)

U nas na topie prowadzanie naszego psa na smyczy, oraz wszelkiego rodzaju samochodziki, więc dla Bartka kupiliśmy interaktywnego bernardyna. Mam nadzieje że da odetchnąć naszemu piesiowi i będzie szkolił swojego :-D. Rodzice kupili garaż fp, a siostra taką bramkę z przyczepioną piłką i pluszakiem.
Kuba oczywiście napisał list do mikołaja i zrobił w nim baaaardzo długą wyliczankę ale na pierwszym i najważniejszym miejscu uwzględnił śmieciarkę matchboxa.

Ostatnia edycja:
Hej!
Franio w niedzielę i poniedziałek gorączkował, miniona noc i dzisiejszy dzień już bez goraczki, ale charczy nosem jakby miał zatkany, ale kataru jakotakiego nie widać, nie wiem co jest...Dziś idziemy z nim do pediatry co by go osłuchał, może sie coś wyjaśni...Wczoraj Młody zasnął chwile po 19, wiec dziś 5.30 już kazał nam wstawać...Teraz od godziny odsypia z M, a ja lecę na kawę:)
Spokojnego dnia dziewczyny!
mrozik zdrówka dla Wiki!
beaa fajny pomysł z tym bernardynem, a jak możesz wrzuć link do garażu fp.Śmieciarkę widziałam w reklamie, fajna:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mrozik biedna , ale Ci strasznie współczuję, moja babcia własnie przechodzi półpasiec i strasznie ją boli, chodzić nie umie, biedne te Twoje dzieciątko, jak się zaraziła?
Myszowata zdrówka dla małego.
Bea ja poproszę link do bernardyna

Hej, Bartek dzisiaj o 5 zaczął swój dzień i ja niestety razem z nim:szok:. Miałam nadzieję że wcześniej pójdzie na drzemkę, a on...nie usnął wcale. Robiłam 2 podejścia do uspania łobuziaka ale przecież mojemu dziecku sen do szczęścia nie jest potrzebny hehe. Padł dopiero o 20, ja nie wiem skąd on bierze tyle energii.

Mrozik, biedna malutka, wiem jak to boli i współczuje.
Myszowata, zdrówka dla Frania, co powiedział lekarz?
A to link do garażu Fisher Price GARAŻ W KÓŁKOWICACH REKLAMA TV wys24H (1931613619) - Aukcje internetowe Allegro
Wiolonczela, a to link do psa
Piesek Samby z firmy EPEE - lepszy niz Bobby (1935872793) - Aukcje internetowe Allegro

Witam:)
beaa dzięki za info, chciałam porównać, z tym, który wybrałam dla Młodego:)Dzięki, że pytasz o zdrówko nasze:)Zapelenie gardła i antybiotyk:(
wiolonczela zdrówka babci życzę!
U nas dziś słonko piękne, a my zalegamy w chacie:(
Miłego dnia!

reklama
Myszowata, że tak małemu antybiotyk przepisała, to teraz nie jest trendy, niestety sezon na choroby znów sie rozpoczął, mam nadzieje że humor mu dopisuje i duzo do mamusi się przytula.
Bea pies fajniutki, może babcia kupi.Moje dziecie tez wczesnie wstaje, więc wiem co czujesz.
A ja znów się odchudzam, ostatnio poszalałam ze słodyczami i teraz pokuta, i zaczęłam ćwiczyć, głównie ćwiczenia na kręgosłup , no i troszkę brzuszków. U nas tez słonko, ale zimno.

Do góry