reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Amelka ubiera choinkę ;) PIC_0070.jpg

młoda także nieśmiało już gratuluję;)
młoda, polka pięknie Wasze dzieciaczki stroją drzewka:)Mój synuś tylko podawał ozdoby do wieszania mamie:)
madzia fajnie, że Bartek już ok!

Hej!
U nas na Święta już wszystko gotowe!Tylko świętować:)Ja mam dziś dzień wolnego bo moje chłopaki cały dzisiejszy dzień spędzają u teściów:) Za oknem pięknie i biało:)Już Wam życzę wesołych i miłych Świąt bo nie wiem czy będę jeszcze zaglądać potem:)
pozdrawiam!

myszowata dziękujemy za życczenia :) pięknie ze sie już na święta wyrobiłąs :)TOBIE też wesołych i spokojnych świąt kochana!!!!!ucałuj mi tam FRanusia!! :):*************

mloda_mamusia pięknie Amelka stroi choinkę :)

A moje dzieci ubierały naszą jeszcze raz, bo M.mi ją wywrócił i o 5.00 rano miałam niespodzianke wczoraj :(((((((((((((((

Ja wczoraj upiekłam częśc ciast i dizś ciąg dalszy. :)

Franio łobuzuje ostatnio :/ bunt cholerny ma :(
spadł śnieg i jest wszedzie biało :):):) pięknie

Dzieci starsze jeszcze w szkole a ja mam przerwe na zielona herbatke:)

Buziaki dla wszystkich :)

taką chatke zrobiliśmy z dziećmi :):) z piernika :)

Załączniki

• 201112188090.jpg
    201112188090.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 48
  • 201112188116.jpg
    201112188116.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 48
Witam:)Bartolini drzemkuje mam chwilke dla siebie.Nocka masakra Bartus zasnoł po dwunastej w nocy ale najpierw zrobił sajgon u siebie.Pogoda mrozna ale słoneczna bylismy chwile na balkonie sie dotlenic.
myszowata ja równiez zycze Tobie i Twojej rodzince Wesołych,pogodnych i zdrowych swiąt!!!
młoda_mamusia ślicznie Amelka stroiła choinke:)

Miłego dnia;)

Dziewczyny, właśnie napisałam do adminów prośbę o usunięcie mojego konta!Proszę się nie wkurzać i nie denerwować zbytnio;)O powodach nie mówie bo i bardzo nie ma o czym właściwie;)Każdy etap życia ma swój koniec i zatem moja "przygoda" z BB się kończy:)Trzymajcie się ciepło i w zdrowiu:)Całusy dla Was i maluchów:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, właśnie napisałam do adminów prośbę o usunięcie mojego konta!Proszę się nie wkurzać i nie denerwować zbytnio;)O powodach nie mówie bo i bardzo nie ma o czym właściwie;)Każdy etap życia ma swój koniec i zatem moja "przygoda" z BB się kończy:)Trzymajcie się ciepło i w zdrowiu:)Całusy dla Was i maluchów:)

Kochana zawsze pozostaniesz w Naszych sercach fajnie sie z Tobą pisało.Całusy dla Frania:)Wesołych Swiąt!!!

Pewnie juz tego nie przeczytasz:(

Ostatnia edycja:
Myszowata wszytskiego dobrego i wesołych świąt!!!!

reklama
W ogóle to dziewczyny muszę się Wam pochwalić! Mój ojciec kupił mnie i mojej mamie gruper na strzyżenie modelowanie, maskę na włosy L'Oreal, saunę na włosy i hennę i regulację brwi w EffectStudio! Polecam Wam stronkę Warszawa | gruper.pl, naprawdę można zależć super tanie oferty! To nie jest żadna reklama, tylko chciałabym Wam polecić ponieważ nie zawsze jest okazja, dośyć tanio kupić prezenty, wybrać się w podróż, jak i skorzystać z różnych usług!

Do góry