reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Missiiss ja bym jeszcze troszke poczekała tak do 3miesiecy.Ja jak poroniłam do musiałam czekac 5miesiecy,ale to inna sprawa.Ale jak wolisz.

Zgadzam się z Madzią. U mnie gin kazał starać się dopiero po upływie 4 miesięcy od poronienia. Powiedział tez ze z reguły są to "złote strzały"-organizm dochodzi do siebie po ciązy i jest gotowy na następną. Ja zaszłam w ciąże po 8 miesiącach od straty ale prawdopodobnie zachodziłam wczesniej lecz wszytsko płynęło po stosunku. W czerwcu kiedy kolejny raz miałam "przeczucie", nie pozwoliłam sie nawet dotknąć choć jak zwykle chęć była okropna. Efekt- mały niuniek:tak: Wtedy tez skojarzyłam ze jak byłam w ciązy z Julą-lądowałam na patologii ze skurczami lub krwawieniem ilekroć sie kochaliśmy ( ale dopiero po 12 tc). Teraz prowadzimy bardzo wstrzemięxliwy styl życia erotycznego, a w zasadzie nie prowadzimy go w ogóle:cool2:. Prawdopodobnie mój organizm ma jakąś "alergię" na nasienie podczas ciązy i wydala z siebie wszytsko co się da:-(. No trudno-jeszcze 3 miesiące+1-2 połogu=o matko! 5 miechów bez. Nerwica u męża murowana:cool2:

reklama
Rybka- no właśnie nam też proponują żeby brać w euro, tylko że my nie mamy wkładu własnego :-(no ale jesteśmy dobrej myśli bo zdolność jest:tak:
marti8 teraz jest nienajgorszy czas na waluty bo wysoki kurs jest. Ale ja jakoś mam lęki brac kredyt w tak niestabilnej walucie z która potrafia sie dziac niestworzone rzeczy. Z tego co sie orientuje jest pare banków które bez wkładu własnego udzielaja hipotek w walutach obcych- tylko, że i tak z pewnymi kosztami musicie sie liczyć np ubezpieczenie od niskiego wkładu które raczej trzeba bedzie zapłacic w gotówce, czesto prowizja (jesli jest) nie miesci sie w wartosci nieruchomosci i tez trzeba wyłozyc gotówkę... popytajcie lepiej coby sie przygotować.

Pośniadaniałam, nawet małą drzemkę uskuteczniłam bo za wczesne wstawanie spowodowało nagła senność :laugh2:

mag007 u mnie też ktoś nad głową właśnie wierci w ścianach...ale nic to, w weekend my bedziemy dawac czadu :laugh2:

Ja poroniłam dwa lata temu a zaczelismy staranka tez po 8miesiącach,jakoś nie bardzo wychodziło,az wkoncu jest Nasz Bartuś,ale pomimo długiego czekania i tak miałam kłopoty na początku,bo leżełam w szpitalu,a teraz jest dobrze oby do konca

Hej! Właśnie dołączyłam do forum. W marcu spodziewam się pierwszego dziecka - córeczki.:-)

Witam serdecznie:-)

Hej kochane,
muszę WAS NADROBIĆ bo od wczoraj rana mnie nie było na bb...teraz też śmigam, na dalszą i mam nadzieje ostatnia pogoń za prezentami...M był na spotkaniu z doradzca finansowych, i zdolność nam nie spadła, ale podobno banki ostrożnie podchodzą jak kobieta jest w ciązy:wściekła/y:no ale zobaczymy...
BUZIOLE

Z kredytem hipotecznym, to chyba kazdy ma problemy. My mamy zaciągnięty w banku milenium. Jak byliśmy składać papiery, to według doradcy mieliśmy zdolność i żadnego problemu, także wniosek złożyliśmy tylko tam, po dwóch tygodniach przyszła odmowa, o mały włos stracilibyśmy to mieszkanie. Trzeba było jeszcze donieść papiery sprzed 3 poprzedzajacych lat. Tak jest w przypadku własnej działalności. Oczywiście doradca nam o tym wcześniej nie wspomniał:wściekła/y:. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło.
Na przyszłość wiem, że dobrze jest złozyć wniosek w kilku bankach.

Adelina- Wszystkiego najlepszego!!!

AGUS- To dobrze, że nie chodzi o łubinową, no i dobrze, że zdecydowałaś sie zmienić lekarza. Wieczorka z nazwiska kojarzę, chyba ma dobre opinie na tym forum:tak:. Ciekawa jestem o jakim szpitalu mówili:eek:

missiiss- Ja bym radziła Ci poczekać na to zielone światełko:tak:

Zaraz zajrzę na forum lutówek.

ADELINA-wszystkiego NAJlepszego!!!
Dzisiaj również mnie trafił się bonusik świąteczny od firmy...i tylko fakt,że w przyszłym miesiącu podatek mi ściągną za to,troszkę przyćmiewa radość:eek:
Kupiłam od razu mały prezencik dla M,tak bez okazji,za to,że zołza jestem ostatnio.Wodę toaletową o zapachu,który jako jedyny używa M...jak się poznaliśmy tym pachniał:-) Wasi mężczyźni też tak mają,że jak przyzwyczają się do perfum to żaden inny zapach im nie pasuje?Mój na szczęście używa taniochy:-D

ja z moim też mam dobrze...bo pryska się tylko tym co mi się podoba :-D

ADELINA-wszystkiego najlepszego!!! ;-)

Matko, ja jakbym miala byc na biezaco na forum to chyba bym musiala caly dzien przed kompem siedziec :)

Allegro jest to poprostu cud wynalazek :) Prezenty gwiazdkowe praktycznie kupione bez chodzenia po tych zatloczonych centrach handlowych :-):-):-):-)

Moje dziecko dzis szaleje, chyba odbija sobie ostatnie spokojniejsze dni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry