Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kobito uwazaj, bo sie kiedy nakryjesz nogami i kurcze bedzie problem. Nie masz np pralki kolo wanny? moze czegos sie trzymaj?
dziewczyny ja nie wiem co jest z moja mama.
Odkad wrocila z pracy po wczorajszej klotni, to calkiem inna kobieta jest.
Tylko, ze.. tak az wchodzi w tylek.. ale to tak ze az mnie szczypie.
Nawet wczoraj kupila prezent dla dzidzi. taki ten.. no.. zabraklo mi slowa.. no to zeby sie nie rozkopywał..
nie wiem o co jej teraz chodzi...

albo może chce mieć spokój w domu na święta ;-)Hej dziewczyny siedzę tak i zastanawiam się ile z Was siedzi również na zwolnieniu a ile jeszcze pracuje ?![]()
tzn teraz mam zwolnienie, ale jutro wracam i zwolnienie było na 4 dni w sumie... od czwarku do dziś...
więc nie mam wyjścia, muszę pracować 
co do Twojej mamy, to wydaje mi się, że głupio jej po wczorajszymalbo może chce mieć spokój w domu na święta ;-)

hehe.. zaraz bedzie kolejna awantura jak jej powiem, ze nie jedziemy do dziadkow na swieta.
![]()

nie wiem dlaczego..dziewczyny z innej beczki..
mam ladnego pnacego kwiatka, taki ala bluszcz. No i ma on mokro (nie za mokro) a sluchajcie... usychanie wiem dlaczego..
w ogole odkad mieszkamy u rodzicow to on cos mi marnieje. U Karola babci swietnie sie rozrosl, a teraz marnieje. Taka jestem zla, ze nie wiem.