reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
demsik moj to wogule jakis inny jest :/
Ostatnio sobie tak rozmawialismy o sexie i z tego co mysle to juz do konca nie mozemy :/ ech tyle sie wytrzymalo rade to i koncowke tez ale rozmawiajac z M mowie czy kochal by sie ze mna gdyby wolno bylo a on
" nie bo on tak nie moze tam jest czlowiek w brzuszku i on by tak nie mogl "
No i to ze sie boi ze cos mogloby sie stac :( to chyba tak musialo byc ze nie mozemy :)

Wow to jest piekne
[video=youtube;wLd8kR-Ts88]http://www.youtube.com/watch?v=wLd8kR-Ts88&feature=related[/video]

marela moj M taki sam :/ jak mowie poloz reke to on mi gada
"zostaw dziecko niech spi ":/
"nie zaczepiaj i nie dokuczaj jej ":/ hallo :(
wszedzie trabia zeby mowic ,spiewac do brzucha bo dziecko czuje a on mi tu takie fazy :/ juz mu nawet nie mowie bo to jak by do sciany gadal :( robie swoje i czesc moze kiedys i on dorosnie :)

Ja nie dostaję???:confused2:

kamikaa mój mężczyzna też tak czasem ma.Mówię daj rękę, mały kopie, a on to nie klep mu tam po tym brzuchu, niech sobie zaśnie, albo jak głaszczę brzuch i biorę jego rękę, to mówi,żebym go tak mocno nie gniotła.Przewrażliwiony jest jakiś;)))Oj ci mężczyźni:-D:-D:-D

Ojej :laugh2: Ale sie usmialam :laugh2::laugh2::laugh2:
Bo moj tez czasem mowi, zebym Malego zostawila w spokoju, niech idzie spac :-D:-D:-D

A jeszcze pytanko do was czy to normalne ze mam skierowanie na glukoze od razu na 75!! chyab powinnam najpierw od 50 zacząć a potem się męczyć tą glukozą:/ sama nie wiem....

Ja tez robiłam od razu 75g. Plus jest tego taki, że jakbys robiła najpierw 50g i by Ci wyszedł kiepski wynik, to musiałabyś paskudztwo powtarzać. A tak juz będzie wiadomo co i jak. :tak:

Jejku dziewczyny oczy mi sie zakmykają. Byłam u babci. Juz w piatek wychodzi do domu ale jednak jest troche zmian w mózgu ale wierzymy że dodzie do siebie :tak: Potem do mamusi na kawe podjechaliśmy i tata załatwł nam przegranie z kasety z kamery cyfrowej nasz slub na płytke dvd. Oglądaliśmy:-):-) ale sie wzruszyłam. A mama mówi "teraz widac jak przytyłas...wtedy byłaś taka chudziutka" hehehehehe kurcze ale dla mnie to wielki komplement:tak: mojemu M tez troszke oczka sie zaszkliły a o tacie to już nie wspomne hehe wraźliwi Ci mężczyźni ;-)
Wróciliśmy i troszke znowu w mebelkach zrobiłam. Ale jak już czułam twardniejący brzuch to usiadłam. Dokończe jutro. Boli mnie brzusio dalej ale za chwilke ide spać i wezme nospe. A jutro glukoza itd ;-)Wypiłam mięte i jakoś moje problemy z jelitkami przeszły...:tak:
A mój M sam kładzie reke na brzuszku i mówi do Frania. Czasami jak śpi to go szturcha i mówi "Obudz sie!! Tata Cie woła" hehe :-)
Ja lece Kochane spać. Odezwe sie jutro jak po glukozie:tak: Spokojnej nocy i kolorowych snów:-)

caroline - żeby się tego ozbyć musisz wejść w ustawienia---->edycja opcji---->
i tak znajdziesz ocś takiego "domyślny tryb powiadamiania o postach" - "Jeżeli założysz temat na forum albo napiszesz post w temacie innego użytkownika możesz automatycznie dodać go do listy śledzonych tematów. Wybierz tryb powiadamiania o nowych postach w ramach śledzonego tematu. " I musisz sobie zaznaczyć "nie subskrybuj" :tak:

Marcóweczki ja mam takie pytanie z innej beczki, czy wiecie możę gdzie zmienić w ustawieniach BB aby na pocztę nie przychodziły wiadomości, że ktoś dodał nowy wpis na forum? Szukałam i nie mogę tego nigdzie znaleźć.
uuu masakra to ty strasznie duzo maili musisz z tego dostawac
wydaje mi sie ze gdzies nie masz zaznaczonego kwadracika w ustawieniach edycja opcji

reklama
Do góry