a ja slucham tego i jak patrze na te zdiecia to mi sie marzy 
YouTube - justyna steczkowska kołysankę śpiewam ci
YouTube - justyna steczkowska kołysankę śpiewam ci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam się na przyszłość:-)Az mi slinka pociekla.. dziekuje![]()
marela moj M taki sam :/ jak mowie poloz reke to on mi gada
"zostaw dziecko niech spi ":/
"nie zaczepiaj i nie dokuczaj jej ":/ hallo
wszedzie trabia zeby mowic ,spiewac do brzucha bo dziecko czuje a on mi tu takie fazy :/ juz mu nawet nie mowie bo to jak by do sciany gadalrobie swoje i czesc moze kiedys i on dorosnie
![]()
Ja nie dostaję???
kamikaa mój mężczyzna też tak czasem ma.Mówię daj rękę, mały kopie, a on to nie klep mu tam po tym brzuchu, niech sobie zaśnie, albo jak głaszczę brzuch i biorę jego rękę, to mówi,żebym go tak mocno nie gniotła.Przewrażliwiony jest jakiś))Oj ci mężczyźni
![]()
A jeszcze pytanko do was czy to normalne ze mam skierowanie na glukoze od razu na 75!! chyab powinnam najpierw od 50 zacząć a potem się męczyć tą glukozą:/ sama nie wiem....
uuu masakra to ty strasznie duzo maili musisz z tego dostawacMarcóweczki ja mam takie pytanie z innej beczki, czy wiecie możę gdzie zmienić w ustawieniach BB aby na pocztę nie przychodziły wiadomości, że ktoś dodał nowy wpis na forum? Szukałam i nie mogę tego nigdzie znaleźć.