reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam Dziewczynki!
Wpadłam tylko na chwilke przywitać sie, a zaraz ide do sklemu po buraczki bo juz od jakichś dwoch tygodni chodzi za mną barszcz ukrański i dziś postanowiłam że zrobie :-)

Noc mineła jak zwykle nie najlepiej. Nie moge sie ułozyć i ciągle sie budze w dodatku dziś w nocy tek mnie kregoslup bolał. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:To wszystko za sprawą tego że wczoraj o 21 zachciało mi sie spaceru.:-p Ubrałam sie i jak poszłam tak wróciłam o23 jakaś szwędaczka mi sie włączyła.
Miłego dzionka i do później.

reklama
Dzieńdoberek:-)

U mnie nocka taka sobie, wstawałam 3 razy do kibelka i się budziłam co jakiś czas, ale o dziwo czuję się nawet wyspana.. tzn. czułam, bo teraz po śniadaniu oczy zrobiły mi się cięższe:confused2:

agus mój Ł też ma w sobotę urodziny:-p Ale ja to raczej nic mu nie kupię (razem wybierzemy się na zakupy), no ale pomyślałam, że może bym mu upiekła jakiś torcik, albo ciasto... On uuuuuwielbia ciasta wszelkiego rodzaju, a ja strasznie nie lubię piec i kupuję mu gotowe, ale chyba by padł ze szczęścia jakbym mu upiekła całą blaszkę:-) Tylko problem jest taki, ze ja umiem piec tylko karpatkę.. a o torcie nie wspomnę:eek: Może któraś z was ma jakiś przepis na nieskomplikowane ciasto lub tort??????
Mirosia mój M to dosłownie pozera ciasta:) Na szczescie lubie pichcic iec zawsze na weekend cos upieke. Ostatnio zrobiłm Rafaello i strasznie mu smakowało, caisto robi sie w godzinke, nie jest trudne, chcesz to wrzuce przepis na odpowiedni watek:tak:

Mirosia mój M to dosłownie pozera ciasta:) Na szczescie lubie pichcic iec zawsze na weekend cos upieke. Ostatnio zrobiłm Rafaello i strasznie mu smakowało, caisto robi sie w godzinke, nie jest trudne, chcesz to wrzuce przepis na odpowiedni watek:tak:

Tak tak też poproszę:tak: Ja robiłam kiedyś rafaello ale mój przepis jest skomplikowany trochę i pomagała mi piec go zawsze mama. Ale faktem jest, że ciasto przepyszne wychodziło i każdy się nim zachwycał.

Część dziewczynki!!!
Za mną ciężka noc, kręciłam się w ta i z powrotem. No i po ciężkich trudach usnęłam i wstałam o 11stej. Aha i mam pytanie czy wiecie może czy są jakieś takie wkładki laktacyjne, które trzymają się dobrze ciała, bo ja jak się budzę to mam nie tylko piżamę mokra ale tez pościel:szok:, bo tak mi leci z jednej piersi, a w staniku to ja raczej nie usnę:-(
Jeśli chodzi o ciasta i mężów to mój pochłania w każdej ilości a najbardziej lubi czekoladowe.
Dobra kochane spadam ufarbować sobie włoski bo juz mam takie odrosty, że patrzeć na siebie nie mogę. Do potem.

Własnie wrócilam z miasta..poprawili mi L4 ale się nalatałam za nim:-( od połoznej do lekarza, od lekarza do położnej i znowu do lekarza:eek: a potem zawieśc do parcki ...a najbardziej wqrwiające jest to że IP powinna być czynna od 8 a one parwie 20 po otworzyly bo musialy sobie chyba po kawusi strzlic a ja czekalam juz od 7.15:crazy:
Potem "niby małe" zakupki a ręka mi aż drętwiała od cieżaru:sorry: nie dobrze idąc na zakupy brac wózek bo się wkłada niby tylko pół kg ale tych artykułów bylo chyba z 6 i się pożądny ciężar uzbierał i do tego jakieś inne pierdoły a potem to dzwigałam-GŁUPIA:confused2:

Mam teraz taki ból głowy...a może z głodu bo minęła moja pora 2 sniadania a go nie jadłam....
Wszamam coś , poczytam was jeszce chwilke i idę się kimnąć;-)

reklama
Do góry