reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Agus - ja też już ledwo sline trzymam, ale coż... Musze zaczekac aż do domku wrócę.. No a po pracy trzeba zakupy zrobić... Pewnie nie wcześneij jak na 18 bedziemy w domu
Rybka - a nie dał ci żadnych leków "dodatkowych" żeby przeciwdziałać skutkom uboczynym?
Ja takie ciśnienie to miała po operacji ... Ale wtedy byłam odwodniona.. Bo i krwi straciłam.. Potem sie pokarmem zalałam (normalnie aż cała kołdra była mokra)... Ale głowy nie mogłam podnieść bo tak mi sie kołowało. Usiąść już nie było szans.
A jest ktoś z tobą w domu? Żebys sama nie siedziała, bo bardzo niskie to ciśnienie....:no:

Agus - ja też już ledwo sline trzymam, ale coż... Musze zaczekac aż do domku wrócę.. No a po pracy trzeba zakupy zrobić... Pewnie nie wcześneij jak na 18 bedziemy w domu
Rybka - a nie dał ci żadnych leków "dodatkowych" żeby przeciwdziałać skutkom uboczynym?
Ja takie ciśnienie to miała po operacji ... Ale wtedy byłam odwodniona.. Bo i krwi straciłam.. Potem sie pokarmem zalałam (normalnie aż cała kołdra była mokra)... Ale głowy nie mogłam podnieść bo tak mi sie kołowało. Usiąść już nie było szans.
A jest ktoś z tobą w domu? Żebys sama nie siedziała, bo bardzo niskie to ciśnienie....:no:

tak u nas zawsze ktoś mnie pilnuje dziś niania z małą
ale nie wiem czy ja tylko ja tak reaguje ja mam cordafen nie fenoterol
nie wiem muszę się z ginem skontaktować byle do 10:tak:
ale czuje się ble........................

witajcie

u nas nocka ciężka

czarnuszka oddaj mi trochę ciśnienia ja mam 70/38 i tętno110!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:

czuje jakbym miała umrzeć a serduchu mi wyskoczyć
to po lekach ale koło 10 umówiłam się z ginem na tel bo nie wiem czy to normalne:no:
spokojnego dnia
- i niskie zle i wysokie zle kurde koszmar jakis...kochana TY pewnie caly czas spisz.....a skurczy zadnych nie bylo??
jak dobrze ze da sie powstrzymac porod...oby jak najdluzej

a mnie troche sie brzuch napina chyba se nospe wezme...

Rybka - i jak? Dodzwoniłaś sie? Ja jakbym miała takie niskie ciśnienie to tak bym sie wystraszayła że od razu by mi sie podniosło :-D - ja to panikara jestem. A np kawy sie możesz napic? Chociaz jak bierzesz tyle leków to peniwnie nie :eek:

hej dziewczyny :-)

jak sie patrzy przez okno, to normalnie chce sie tam wyskoczyc.
Piekne slonce, sniezek. Swietnie. Ale jak juz otworze okno i zlapie tego fajnego powietrza to... sie odechciewa wyjsc.
Dzisiaj ide dokonczyc zakupy swiateczne i chce juz miec spokoj. :-)

zaraz zadzwonie do Karola czy ma jakies wiesci od Pauliny :-)

już po konsultacji gin

więc ja tak reaguję na ten cordafen i tyle mam poczekać na tej dawce do poniedziałku

oj zmiana

mój gin nie mógł się do mnie dodzwonić dzwonił do M czy coś mi się stało bo nie odbieram:tak::tak::tak:

mam odstawić cordafen do poniedziałku i zobaczymy bo przy moim i tak niskim ciśnieniu nie możemy go jeszcze bardziej obniżać

bo moje zdrowie też jest ważne

ale mam fajnego lekarza co???
sam dzwoni:tak::tak::tak:

Witam :) Ja od 5:30 nie śpię, obudziłam się i nie mogłam zasnąć, pogoda wrrr, zimno strasznie, z rana jeździłam do lekarza, dobrze, że jest samochód inaczyj bym zmarzła.. Nie miałam robionego USG, przy następnej wizycie, lekarz zbadał mnie i mam wszystko w jak najlepszym porządku, HBS wynik dobry, mam przypiąć do karty pownieważ będzie potrzebne w spzitalu, nie pamiętam nawet czy miałam te badanie robione z Dawidem, ale podkreślił, że jest bardzo ważne. Po za tym na plusie 18 kg :sorry::cool: Eh ale co tam, nic nie poradzę, chyba się skońćzy tak jak z Dawidkiem na 23 kg :D oby nie więcej, a tu świeta za pasem i obżarstwo :-D

Dzisiaj na obiadek zupka ogórkowa i pierogi ruskie.
Życzę miłego dnia!

reklama
Ccaroline85 - ja tez dzisiaj ogórkowa:-D i kopytka zostalo jeszcze z wczoraj to se ugotuje a raczej mlodemu :) super ze u lekarza wszystko dobrze wagą sie nie przejmuj zrzucisz potem napewno....zreszta czego sie nie robi dla dzidziolka

MoniSkaBe - ojojjjj to sie dziewczyna nameczy strasznie...

Do góry