moniSkaBe
Fanka BB :)
o dodatkowe 2 tyg musisz złozyc wniosek do ZUS o przedłużenie ... musisz to zrobic najpóźniej 2 tyg przed końcem macierzyńskiego.
do zusu czy do pracodawcy?
kase mi przelewa pracodawca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o dodatkowe 2 tyg musisz złozyc wniosek do ZUS o przedłużenie ... musisz to zrobic najpóźniej 2 tyg przed końcem macierzyńskiego.
U pracodawcydo zusu czy do pracodawcy?
kase mi przelewa pracodawca.
dziewczyny ja kiedys dostane zawalu.. wlasnie dostalam przelew z wyplata.. i co ? na jaka kwote? na cale 1 ZLOTY !!!!
Może to jakieś wyrównanie?
ciagle cos...![]()
Powinni ci wyplacic pensje za zalegly urlop....tak mi sie wydajeech teraz ja mam pytanie o prace: umowa o prace skończyła mi sie z dniem porodu, ale nie wykorzystałam urlopu, co w takim razie z tym urlopem? mam dzwonić do księgowej i pytać, czy może przepadł?
![]()