reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

heronek powodzenia jutro!
dronka trafiłaś na super pediatrę, teraz tylko oby się wyjaśniło co dolega Twojej córci.
A nasza mała już śpi. Dzisiaj był jakiś rekord w spaniu, bo przy jednej sesji prawie 2 godziny:confused: a do tej pory 30 min. to max, zobaczymy czy tak dalej się utrzyma. Nasze spacery obecnie wygladają- kwałek w nosidełku, potem wózeczek i ewentualnie sen, i tak aż nie wrócimy do domu. Dzisiaj to dopiero wygladałam- Lila w nosidełku, wózek przede mną i Polka u boku, no ale czegóż nie robi się, zeby malenstwo nie darło się w niebogłosy.
Poczytam teraz co u Was.

e_kord jakie masz nosidełko? My niedługo jedziemy nad morze i tak myślałam żeby małemu jakieś zakupić, nie będę go nosić w nim cały dzień ale na niektóre spacery przydałoby się.

reklama
Hejo :-)
Ionka paszport ma nam przyjsc do 13 lipca. Na ostatnia chwile, oby zdarzyli, bo jak nie, to osobiscie tam pojade i ich udusze :wściekła/y: 4 dni przed wyjazdem...

Wloski zrobione, Maly usypia, mam nadzieje, ze dzis z zebulcem bylo najgorzej i jutro juz bedzie luzik. Oby.

Madzia a poslodzilas mu to mleko? Na opakowaniu jest 210ml powyzej 4 miesiaca, wiec wcale duzo nie je ;-)

a moj od dzisiaj zaczął pić nowe mleczko nan active i wydaje mi sie ze lepiej ono mu smakuje niz mleko hippa, na noc wypil go 150 ml
bidulek meczy sie przez ząbki i taki marudny jest przez to

Tabasia no to masz emocjonujące dni przed sobą! nie zazdroszczę.
sprawdziłam tą stronkę i kilku lekarzy ma niezłe opinie, trzeba będzie wybrać jakiegoś :tak:

moja ma 4,5 miesiąca a więcej jak 180ml na raz nie zje :sorry2:
dziś położyłam ja do łóżeczka, a ona na mnie patrzy, uśmiecha się przez smoczek i mówi "gliiii" ja do niej "pośpiewać?" a ona rozpromieniona, oczka zamyka i słucha ;-) jak miło, że istnieje ktoś, komu podoba sie moje śpiewanie ;-)

Hej napisałam do adminki o naszym wątku z Galerią, zadałam pytanie czy wątek będzie mógł być tylko dostępny dla nas (osób, które wysłałabym nicki), dostałam odpowiedź abyśmy założyły Grupę zamkniętą.

Hejo :-)
Ionka paszport ma nam przyjsc do 13 lipca. Na ostatnia chwile, oby zdarzyli, bo jak nie, to osobiscie tam pojade i ich udusze :wściekła/y: 4 dni przed wyjazdem...

Wloski zrobione, Maly usypia, mam nadzieje, ze dzis z zebulcem bylo najgorzej i jutro juz bedzie luzik. Oby.

Madzia a poslodzilas mu to mleko? Na opakowaniu jest 210ml powyzej 4 miesiaca, wiec wcale duzo nie je ;-)

Tak posłodziłam,je duzo bo prawie 5 razy po 220 takze jak na niego to duzo:-)

Cześć!
Ja dziś w Wawce i po zakupach. Mała grzeczniutka i dała mi nawet troszkę pochodzić po sklepach = połowe czasu w nosidełku połowe na rączkach ( moich i mojego braciaka ):tak:

hello :-)

dostalam paczke Hippa i odebralam juz druga za 1 gr. Dostalismy 2 sloiczki, jeden soczek, probke kremu i 2 lyzeczki. No i oczywiscie mnostwo ulotek. :-)

No i wyslalam wniosek o fakultatywny. Jutro dowiem sie ile zostalo mi urlopu do wykorzystania z poprzedniego roku i z tego.
Ja też dostałam paczuszkę parę dni temu a dziś w Rossmanie odebrałam drugą i kupiłam ze zniżką soczek, 2 herbatki, i 3 słoiczki - będzie na później !
Ja już dziś zaczęlam dodatkowy urlop macierzyński apotem hop na wypoczynkowy , potem jeszcze tydzień z nadrobionych godzin a potem..... sama nie wiem, czas leci zbyt szybko !

Hej napisałam do adminki o naszym wątku z Galerią, zadałam pytanie czy wątek będzie mógł być tylko dostępny dla nas (osób, które wysłałabym nicki), dostałam odpowiedź abyśmy założyły Grupę zamkniętą.
No to jeśli to jedyny sposób to działajmy:tak:!

Hej wpadłam żeby się pochwalić ząbkiem:-):-)A nawet dwoma:-D
Wymacałam wczoraj bo ostatnio mały się tak ślinił i brał wszystko do buzi ,ale wydawało mi się że to za szybko, a tu niespodzianka:-)
Ale się cieszę dziś pojadę kupić szczoteczkę taką na palec i trza się brać za szczotkowanie :-D:-D:-D

A tak poza tym podczytuje Was często ,ale nie mam czasu na pisanie.

W niedziele mieliśmy chrzciny.
Moi chłopcy są super:-)A dni uciekają mi tak szybko:-(

A Wasze dzieciaki jak "pouratstały":szok::szok:

Buźka dla Wszystkich mamusiek:-)

Hej! Dzięki za miłe słowa! My z Amelką już w domu, wypuścili nas wczoraj o 17, a zabieg był o 10, wycieli jej to dziadostwo i wzięli do biobsji, dzisiaj jadę na zmianę opatrunku i się dowiemy co to było. Jest zszyta wzdłuż policzka, i tylko jedną nicią w środku, więc nie będzie dużej blizny :-) szycie ma ok 2cm, Amelka zniosła to dzielnie. Wyobraźcie sobie, że prosiłam się 30min o głupi paracetamol w czopku, a 2 godziny o kroplówkę z glukozą!!!!!! Masakra co za szpital!!!!!!!!!! W koncu się wkurzyłam i zamiast do pielęgniarek poszłam do lekarza, i raz dwa i sprawę załatwił, one jakby mi miały przynieść kroplówkę, to bym się prosiła i prosiła!! i do wyjścia bym jej nie dostała!

reklama
Do góry