Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja kąpałam ale w oilatum na stopową skórę, jeśli chcesz to zostało nam tego jeszcze troszkę i mogę ci przesłać to wypróbujesz czy działaCzy któraś z Was kąpała swojego bobaska w emolium emulsja dokąpieli skóra atopowa?Bartek ma na brzuszku te plamki suche placki i drapie sie na główce az do krwi i jest strasznie nerwowy bo go strasznie swedzi.
↲U nas też był kryzys, ale odciąganie co 2.5h z zegarkiem w ręku najpierw 7minut lewą i prawa pierś potem 5minut i 3minuty na zmianę przez 2-3dni i picie 4litrów wody unormowały sytuację i dziś to nawet był mały nawal!!! Wiec u nas pełen sukces. Ale u nas kryzys wystąpił przyz wprowadzaniu nowych pokarmów. Wiec teraz nawet jak mały nie je mleka bo zjadł słoiczek albo kaszke to ja odciągam. Właśnie Franula zjadł całą miseczke kaszki i czeka na kąpielmazia gratuluje sukcesu z usypianiem.
A co do laktacji to niestety u mnie jest zamalo mleka zeby Pola byla usatysfakcjonowana, wiec to napewno nie unormowanie, tylko jaks kryzys... no nic sproboje to zwalczyc i jakos wywolac mocniejsza laktacje.
ja kąpałam od urodzenia, bo tak mi położna doradziłą. no i nie miałam w ręku nigdy jeszcze oliwki do ciała. U małego nie ma problemów ze skora żadnych i nie jest ani trochę przesuszona. Więc polecam. A w ogóle to mam taki sentyment do Bartusia i codzienni zaglądam co u Was. a wiecie dlaczego bo ja też się urodziłam 15 lutegoCzy któraś z Was kąpała swojego bobaska w emolium emulsja dokąpieli skóra atopowa?Bartek ma na brzuszku te plamki suche placki i drapie sie na główce az do krwi i jest strasznie nerwowy bo go strasznie swedzi.