wczoraj zauwazylam u Poli na dzislach takie biale kropki, na miejscu dolnej trojki sa dwie szortskie kropki, jakby dwa male ziarenka pisaku, ale nie sa tam gdzie wyzyna sie zabek tylko na boku dziasla a dolna warga... na gorze na miejscach trojek tez tak ma tulko po jednej kropce... 29 ide na szczepienia to sie zapytam co to jest.. to wyglada jakby sie wapno zbieralo ale dlaczego tylko na trojkach?? moze to powoduje ze ona jest taka nieznosna?? i wszystko pcha do buzi i sciska dzislami z taka zloscia... czlowiek myslal ze przy drugim dziecku bedzie madrzejszy a tu wcale nie prawda.
wiolonczela nie poddawaj sie, przystawiaj ile sie da, a po kazdym przystawianiu sciagaj laktatorem po kilka minut, ale przde wszystkim uwierz, ze masz wystarczajaco mleka.... ja wlasnie nad tym u siebie pracuje.... bo jednak duzo z tego jest w glowie.
mazia89 ja mam nadzieje ze jej to przejdzie, bo inaczej obiady bedziemy kupowac... nie wyrabiam sie z niczym jak ona ma taki humor, Pata mam dzis u tesciow, a pomimo to prawie nic nie zrobilam.