reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej Brzuszki:-) Ja od 6 rano na nogach...spać nie mogłam ale ogólnie wyspana jestem bo wcześnie się wczoraj w łóżku znalazłam.Ja już byłam dzisiaj u teściowej i na zakupach...pączków zjadłam już 5,więc jak narazie to chyba najwięcej z was:szok::-Dmasakra...mam brzuszek bez dna:-D na obiad fileciki w kozuszkach,ziemniaczki z koperkiem i surówka colesław:tak:

reklama
hej

ja dzis bylam u gina, no i jeszcze nie urodze szybko bo wszystko pozamykane:-(, chociaz gin powiedzial ze teraz to w sumie nie znamy juz dnia i godziny ;-)

odebralam wyniki posiewu i jakies ustrojstwo mi wyszlo, no ale juz mam takiego farta, chociaz zdaniem gina to nie grozne ale trzeba przeleczyc do porodu, tak czytam w necie ( wiem ze nie powinnam bo tu glupoty wypisuja ) , no ale chyba naprawde to jakies malogrozne ustrojstwo cale szczescie, tak czy siak dobrze ze mialam ten posiew

ccaroline85 pisalas o lapaniu siuskow Syna tak ( chyba ze cos zle przeczytalam to sory ;-)) , moje kolezanki maja taki sposob ze dziecko stawiaja do wanny albo do miski z ciepla woda i wtedy dziecko od razu sika i siuski do pojemnika lapia, ja nigdy nie robilam Bartkowi badania moczu ale moj Syn wlozony do wanny z ciepla woda pierwsze co robi to siku wiec pewnie by sie tak udalo te siuski zlapac.

u nas tez rachunki za gaz niekiepskie, w domu mamy tak ok 19-20 stopni, no i mamy ogrzewnie kominkowe rozprowadzone do 2 pokoi na gorze i lazience wiec palimy sobie tez w kominku , ale tak czy siak cieplo jakos wyjatkowo nie jest, smiejemy sie tylko ze jak rachunki przyjda to od razu mam sie goraco zrobi ;-) teraz dostalismy 1500 za 2 miesiace

mag349 ja to zupelnie odwrotnie mam od poczatku ciazy zawsze cisnienie 70\110
Mam znajoma co miala takie wysoki i musiala miec cc.....mam nadzieje, ze u ciebie sie unormuje z tym bialkiem;-)nic sie nie stresuj bedzie oki....
Kurcze ja tez teraz ta infekcja jak to sie mowi w ciazy jak nie urok to sraczka .....wieczny stres

U mnie z białkiem to akurat była pomyłka, już mi wystarczy to ciśnienie, puchnięcie i obrzęki. A cc i tak będe miała, więc jakoś w ogóle mnie to nie stresuje.

Ja nie moge z tym moim Synem :) Polozyl sobie dwie takie deseczki na podlodze , zalozyl okulry przeciwsloneczne i krzyczy ze jezdzi na nartach haha
ja nie wiem skad 2 latek ma takie pomysly :-)

Ja nie moge z tym moim Synem :) Polozyl sobie dwie takie deseczki na podlodze , zalozyl okulry przeciwsloneczne i krzyczy ze jezdzi na nartach haha
ja nie wiem skad 2 latek ma takie pomysly :-)

dokładnie jak moja siostra jak była mniejsza :D śmieszne są dzieciaki :D

dziewczyny, jaki puls macie w ciąży? Bo ja dziś 98 i troche mnie to zaniepokoiło bo zazwyczaj było jakieś 83.

picie nie pomaga w ilości wód płodowych. Ja piję ze 4 litry dziennie i mam bardzo mało.
przy Filipku też dużo piłam i miałam sporo. Jak dla mnie to jedo z drugim nie ma nic wspólnego:no:

dokładnie jak moja siostra jak była mniejsza :D śmieszne są dzieciaki :D

dziewczyny, jaki puls macie w ciąży? Bo ja dziś 98 i troche mnie to zaniepokoiło bo zazwyczaj było jakieś 83.

Ja mam ciągle podwyższony puls odkąd jestem w ciaży, właśnie w granicach 80-95. Ale to podobno normalne w ciaży bo orgaizm pracuje na podwyższonych obrotach.

reklama
Ja już po pączku:) Ale był niedobry, z lukrem i pełno różanego nadzienia, miałąm robić te forumowe z serkiem ale jak zjadłam tego kupnego to mi się odechciało

Do góry