reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
a ja zaliczyłam dzisiaj 2 S - czyli spacer i schody - na trzecie nie mam co liczyć, bo mój m nie chce już w takim "stanie" ;-)

Ola Twojemu m to jeszcze sie nie dziwie bo zostalo ci do terminu tylko 3 dni ale mi... ponad 2 tygodnie:-( wiec jakby naprawde nie dal sie na nic namowic to bede w celibacie 2 miechy...:baffled::szok:

Kiedys jedzenie teraz sex!!!
A tak apropo jedzenia zachcianki wam przeszly!!!???:-D:-D:-D.

.

Ewelcia, mnie naszło na koniec ciązy na słodkie!:-D I tak wlasnie sobie zrobilam kakao, pyyycha :-) A wczoraj to jadlam kiszoną kapustę przegryzając szarlotką:-D:szok::-D:-D:-D hihih i co najlepsze, zero zgagi po takim zestawie. :rofl2: Ale najbardziej mnie to kakao ciągnie, codziennie muszę wypic filizankę:tak:

Kitki a co ja moge :( ja naprawde gotuje tylko dla jego J i dla siebie matce się zdarzy coś zrobić faktycznie, ale zadko nikt mi nie pomaga. A ja padam na pysk za przeproszeniem. Takie niby nic a jednak cięzko mi. chodze zgięta ja garbata staruszka bo mala uciska mi na pęcherz i czasem az się wyprostować nie moge, i tylko człapie :( do wc zwinięta z bolu. Śpiąca coś ostatnio jestem ale ciezko mi zasnac w dzień. Jak tu przespać jak tyle obowiązków :(. Zlozylam wczoraj łzeczko dla malej i te poszewki tak smierdzą ze juz wyrobić nie mogę :(. Cos w tym cuchnie nie materac jest jeszcze w foli wisi tylko baldachim. Okropnie cuchnie fujjj. Musze to uprać.
Do tego wkurzona jestem na matke za ten meldunek :(( ze nie chce J zameldowac u nas i przez to nie ma on ubezpieczenia i wogle ja się bardzo martwię :(

reklama
Do góry