reklama
julia , ale uwierz mi ze teraz na Polnej jest zup[elnie inaczej! I wszyscy , ktorzy maja porownanie z przed kilku lat to mowia:-) Sprubuj kochana! Wiem co to jest otwarta rana , bo przeszlam to samo!A do Polnej tez bylam zle nastawiona po kilku wyskokach gdy bylam w ciazy 9 lat temu i tam mnie zle traktowali i zbywali.Teraz jest inny personel , jest czysciutko i nie mozna nic im zazucic a do tego opieka rewelacyjna!
Podpisuję się, ja w ciągu dnia super, a w nocy to przekręcanie się z boku na bok to jakaś masakra. Hehe, wczoraj mi gin musiał porządnie pomagac, zebym zlazła z fotela i potem z leżanki, bo sama nie bylam w stanieU mnie identycznie, normalnie toczka w toczkę :-)

Dziś Dzień Tesciowej? Buaahahaha, ale by sie moja zdziwiła, jakbym do niej zadzwoniła z życzeniami

Wreszcie mi się wyśmierdział rożek, po praniu miał taki dziwny zapach. Zastanawialam sie, czy prac go drugi raz i zdecydowalam ,ze dam mu szanse wywietrzenia sie. No i na szczescie stracil ten swoj dziwny zapach (przed praniem go nie mial, to ciekawe)

Ciekawe, czy się dzis jakis marcowy maluszek na swiecie pojawi:-) Ciotki z BB zapraszają na drugą stronę brzucha;-)
Nika81
nareszcie razem
tez na dzwig składam zamowienie:-
zawstydzona/y:

hihi, Nika81, złożmy hurtowe zamówienie, bedzie taniej ;-)
Emile - ja tez mam sny o maluchu, ale zwykle takie strasznie meczące. Snilo juz mi sie, ze zapomnialam sie nim zająć, albo ze zapomnialam nakarmic, albo ze zapomnialam pepka pielegnowac, albo ze mi pieluch zabraklo i nie mialam w co przewinąć... Na szczęście poród mi się jeszcze nie snił. Mojej siostrze w pierwszej ciąży gdzies tak w polowie snil się poród: ze otwiera jej się skóra na brzuchu (sama) i malutka próbuje wyjść, najpierw rączki wystawia... A ona ją wpycha do tego brzucha i mowi, ze jeszcze nie teraz, jeszcze za wczesnie... I sie potem smiala, ze sobie wyśniła tę cesarkę, bo rzeczywiscie akcja skonczyla się cc.

Emile - ja tez mam sny o maluchu, ale zwykle takie strasznie meczące. Snilo juz mi sie, ze zapomnialam sie nim zająć, albo ze zapomnialam nakarmic, albo ze zapomnialam pepka pielegnowac, albo ze mi pieluch zabraklo i nie mialam w co przewinąć... Na szczęście poród mi się jeszcze nie snił. Mojej siostrze w pierwszej ciąży gdzies tak w polowie snil się poród: ze otwiera jej się skóra na brzuchu (sama) i malutka próbuje wyjść, najpierw rączki wystawia... A ona ją wpycha do tego brzucha i mowi, ze jeszcze nie teraz, jeszcze za wczesnie... I sie potem smiala, ze sobie wyśniła tę cesarkę, bo rzeczywiscie akcja skonczyla się cc.
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
vOLCAN MOŻE COŚ SIĘ ZMIENIŁO PRZEZ TE 3 LATA I MOZE FAKTYCZNIE WARTO, ALE I TAK NARAZIE NIE MA SZANS BO OD WCZORAJ POLNA NIE PRZYJMUJE:-(
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Witjcie mamuśki ja nadal 2w1 jestem powizycie u diabetologa i on powiedział że cukry tak mi się obniżyły że jest to oznaka zbliżającego się porodu i że powinnam się spakować do szpitala i że daje mi pare dni . No zobaczymy czy miał chłopina racje , noc mineła tak sobie wstawałam co chwilę na siusiu .
Ja równierz potrzebuję dzwigu wiec jak coś to proszę o wpis na listę hahaha.
Emil_e mam pytanko kto jest twoim lekarzem i gdzie będziesz rodzić. Mój to Makowski przyjmuje na Nadbrzerznej a chciałam rodzić w Swierzynie ale im bliżej porodu tym bardziej się zastanawiam nad naszym na Dekerta ze względu na opiekę nad maluchem jak by potrzebował jakiejśpomocy czy co. Ale będzie dobrze .
Ja równierz potrzebuję dzwigu wiec jak coś to proszę o wpis na listę hahaha.
Emil_e mam pytanko kto jest twoim lekarzem i gdzie będziesz rodzić. Mój to Makowski przyjmuje na Nadbrzerznej a chciałam rodzić w Swierzynie ale im bliżej porodu tym bardziej się zastanawiam nad naszym na Dekerta ze względu na opiekę nad maluchem jak by potrzebował jakiejśpomocy czy co. Ale będzie dobrze .
czesc dziewczynki!!!
JA dzis wyspana synek budzil sie tylko 2razy:-),nie to co przed ostatniej nocy co pol godziny i byl glodny

.
Kurde nawet nie wiedzialam ze jest taki dzien jak "dzien tesciowej"
moze sms-a chociaz wysle,ona mi na urodziny tez przyslala
.
Madzik kurde co za lekarz,ciezko mu odpowiedziec na pare pytan?!co mu zalezalo.
Julia wspolczuje tesciowej.Okropna baba!!!
Wstalam i patrze w okno a tam tak pieknie sloneczko swieci i mysle sobie pojde na dluzszy spacer z synkiem,ale wyszlam na dwor a tam taaaaakie zimno wrrrrr
JA dzis wyspana synek budzil sie tylko 2razy:-),nie to co przed ostatniej nocy co pol godziny i byl glodny

Kurde nawet nie wiedzialam ze jest taki dzien jak "dzien tesciowej"

Madzik kurde co za lekarz,ciezko mu odpowiedziec na pare pytan?!co mu zalezalo.
Julia wspolczuje tesciowej.Okropna baba!!!
Wstalam i patrze w okno a tam tak pieknie sloneczko swieci i mysle sobie pojde na dluzszy spacer z synkiem,ale wyszlam na dwor a tam taaaaakie zimno wrrrrr

kaczuszka2
Entuzjast(k)a
pierwszy raz spotykam się z osobą która widziała ten mityczny już czop... rzeczywiście, ponoć po odejściu tego ustrojstwa poród nadchodzi wielkimi krokami... do 24 godzin... powodzenia!! czekam na swój, dziś mam termin:-):-):-)- i nic...
ten czop jest taki bardzo bardzo gęsty kisiel - wyłazić zaczął w szpitalu troszkę był wtedy zabarwiony brązowawo, ale ten z wczoraj był prawie przeźroczysty - po prostu w toalecie zrobiłam siusiu, podcieram się a tam mi się coś ciągnie, dotykam ręką a tam taki gęsty "glut" więc mu pomogłam wyjść - pewnie gdyby wypadł sam w czasie toalety bym nie zauważyła
reklama