• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

mam dola....pozyczylam siostrze jakis czas temu łozeczko nasze....nie odsc ze nie byla go w stanie wyslac od miesiaca....to wczoraj jak je pakowala rozwalila je a dzis za przesylke jak glupia krowa zaplacila 180zl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...a tluklam jej wczoraj ze przesylka kurierska tyle nie kosztuje zeby za nic w swieceie teego nie placila....
poryczalam sioe.....kuzwa lada moment rodze a okazuje sie ze nie mam łozeczka za to mam siostre kretynke....przepraszam, ale nic innego mi do glowy nie przychodzi.....
a ponoc w 38 tygodniu ciazy ksztaltuje sie osobowosc naszych m,alenstw....a ja same nerwy mam:(

reklama
ola_o mnie niby też jakos tak pobolewa, ale słabiutko, że o nim zapominam i przechodzi. Jakby się cos działo, a jednak nic. Taka już nasza dola, musimy cierpliwie czekać. Ja jeszcze jutro mam wizytę u gina i KTG, a Ty??
ja mam wizytę w poniedziałek - jeżeli nie urodzę do tego czasu ;-)

u nas jest dzisiaj piękna pogoda - właśnie skończyłam myć okna, jak to nie pomoże to nie wiem, co tu jeszcze wymyślić ;-)
tanu, współczuję sytuacji z łóżeczkiem, pechowo trochę :baffled:
witaj Dominisia

Tanu ile zapłaciła za przesyłke?:szok: Matko jak jej to policzyli jako jakieś wielkie gabaryty? Za 200 zl to nowe można kupić łóżeczko :szok:

Avanti na dolegliwościach odpisałam

Madzik stad moje nerwy......kuźwa na allego za przesyłke sie placi 30 zl a jej policzyli zekomo 160 + cos tam
....a ona taka glupia i naiwna...jezu ...brak mi slow....weszlam na strone dhl i mi jakos za taka wage i wymiary wyszlo 60zl ...ale pan jej powiedzial ze 180 to mu dala....trzeba byc kretynem....i kuźwa łozeczko na dodatek zepsute:-(:-(:-(:-(
mam dosyc ....jeszcze na dodatek laktatora zapomniala wyslac....
skad sie tacy ludzie biora ...babka 32 lata a rozumuje jak dzieciak:angry::angry::angry::angry:

Tanu, rozumiem Twoje nerwy. Teraz to juz nic nie poradzisz, wiec szkoda sie tez denerwowac.

Madzik dobrze ze juz mniej wiecej wiesz na czym stoisz. Pilnuj tego cisnienia. Fajnie ze nie musisz lezec na patologii. Oby tak dalej:)

A ja w nocy nie mam tak najgorzej. Dzis nawet w nocy nie musialam na siku wstawac:) W ciagu dnia jak troche leze to jest super, no chyba ze pracownicy mnie molestuja i trzeba pracowac. Czasami sie boje, ze oni to sobie nie poraza jak mnie przez chwile nie bedzie. Ale ja to juz taka jestem, ze wydaje mi sie ze wszystko sama zrobie najlepiej. Ech..

Hej dziewczynki,
wróciłam ze szpitala i mam termin cesarki na 17.03.09 czyli za 12 dni ujrzę moją dzidzie:tak:;-)!!!!!!!!!!!!!!!!!(no chyba, że wcześniej zacznie się akcja porodowa-ale narazie się na nią nie zapowiada).
Mały waży okolo 3230g i wszystko ok. Łożysko ładne, wody płodowe są też w dobrej ilości. Ale się cieszę!!!
W poniedziałek 16.03 mam jechać na spotkanie z anastezjologiem+pobranie krwi, ale jeszcze wrócę do domku, a potem we wtorek rano na cc. Mąż może być przy mnie w czasie cc!!!

Tanu nie denerwuj się z tym łóżeczkiem, już nie ma sensu, co się stało to się nie odstanie.
Madzik kontroluj ciśnienie. Mam nadzieję, że nie będzie ono dalej wzrastać.
Ola mam nadzieję, że już wkrótce (dzisiaj,jutro) Ty się rozpakujesz. Masz w końcu 40 tygodni za sobą. Będzie dobrze!!!

Emil_e mam pytanko kto jest twoim lekarzem i gdzie będziesz rodzić. Mój to Makowski przyjmuje na Nadbrzerznej a chciałam rodzić w Swierzynie ale im bliżej porodu tym bardziej się zastanawiam nad naszym na Dekerta ze względu na opiekę nad maluchem jak by potrzebował jakiejśpomocy czy co. Ale będzie dobrze .

Kasiulka ja chodzę do Paszyńskiego na Piłsudskiego..:) Cudowny lekarz!! Zastanawiałam się nad Skwierzyną bo podobno tam jest świetna atmosfera.. Ale Paszyński ma dyżury na Dekerta i mam też tam znajomą położną i tak jak już napisałaś lepsza opieka nad maluszkiem.. Ja mojego starszego synka rodziłam jeszcze na Warszawskiej i też było świetnie.. a mój M powiedział że do Skwierzyny to mu się nie będzie chciało jechać ... leniwiec jeden...

a i dopisuję się do tego dźwigu.. mój zadał mi dzisiaj pytanie..czy wolę jak mówi na mnie gruba czy tłusta??

reklama
hejka

troszkę mnie nie było - ale melduje że jeszcze w dwupacku-

termin ma na jutro - a tu nic i nic..........................

już pomału zaczynam sie denerwować.......................
chociaż jak rozmawiałam z położną to ona powiedziałam ze wedł. niej to 8 marzec jest tym właściwym terminem - no więc czekam do 8 marca ..............

Ja mam akurat wtedy urodzinki i było by miło jak by synuś już był z NAMI...........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry